سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

روغن مایع یا جامد؟

http://uupload.ir/files/o0vh_%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86_%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B9_%DB%8C%D8%A7_%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%AF.jpg

روغن مایع یا جامد؟

برای سرخ کردن مواد غذایی، هیچ وقت از روغن مایع استفاده نکنید ، زیرا سریعا اکسیده شده و تولید مواد سرطان زا می کنند. برای سرخ کردن از روغن مخصوص سرخ کردنی و در صورت نداشتن، از روغن جامد استفاده کنید.

سلامت

ShahraraNews

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.