ماهی را بخارپز کنید
یک تحقیق نشان داد بخارپز کردن ماهی به مدت دو دقیقه آن را تا 26 درصد عاری از نوعی سم از خانواده سیانوتوکسین ها می کند.
در حالی که اگر ماهی را بجوشانیم، 18 درصد از این نوع سم از بین می رود و به این معناست که شانس مسمومیت با این نوع سم وجود دارد.
در واقع نباید گوشت ماهی به صورت خام مصرف شود و حتماً باید به صورت پخته آن را خورد و بهتر آن است که آن را به مدت دو دقیقه جوشاند و آبی که در آن می جوشانیم نباید به مصرف دیگری برسد، چون حاوی سموم قابل حل در آب است که از بدن ماهی به آب منتقل می شود.
Tebyan