ایرانی ها سالانه 16 هزار میلیارد تومان فست فود می خورند
ایران دوست متخصص طب سنتی در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما: مردم ما به خوردن برنج و فست فود روی آورده اند که هر دو طبع سردی دارند و بدن را دچار رخوت و سستی می کنند و به علت نشاسته بالا سبب چاقی، قند و دیابت می شوند.
خانواده ها به جای دادن نخودچی و کشمش به فرزندان که غنی از گلوگز و کلیسم است به آنها پفک یا چیپس می دهند که باعث پایین آمدن ضریب هوشی کودکان نسل جدیدمی شود.
تغذیه نان های سبوس دار، کره، خامه و عسل و خرما و گردو و پنیر از بهترین مواد غذایی برای صبحانه است.
خانواده های ایرانی در قدیم بیشتر آبگوشت می خوردند که این غذا علاوه بر طبع گرم حاوی پروتئین و ویتامین های مورد نیاز بدن است.
خبرگزاری صداوسیما
iribnews