انواع چربی‌ها با تأثیر منفی و مثبت بر سلامت

http://uupload.ir/files/zh3t_%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9_%DA%86%D8%B1%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7.jpg

انواع چربی‌ها با تأثیر منفی و مثبت بر سلامت

چربی‌های چند غیراشباع و تک غیراشباع: چربی‌های سالم

منابع: ماهی، غلات، بادام، بادام زمینی، گردو، فندق، آووکادو، شیر سویا، توفو، کره بادام زمینی، زیتون و ...

چربی‌های اشباع: چربی‌های ناسالم

منابع: گوشت، شیرینی‌ها، محصولات لبنی، کره، پنیر، لبنیات پرچرب و تقریباً در هر محصول غذایی تجاری و بسته بندی

چربی‌های ترانس: زیانبارترین چربی

منابع: شکلات، غذاهای سرخ شده، چیپس، دونات و ...

بیشتر بخوانید:

https://article.tebyan.net/388554

 

نظرات 1 + ارسال نظر
سعید سه‌شنبه 7 آذر 1396 ساعت 15:59 http://kasbokaran.ir

ممنون از مطالب خوبتون

دروود دروود دوروود ممنون ازاظهارنظرشما ازدیگر لینک ها هم دیدن فرمایید

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.