انواع چربیها با تأثیر منفی و مثبت بر سلامت
چربیهای چند غیراشباع و تک غیراشباع: چربیهای سالم
منابع: ماهی، غلات، بادام، بادام زمینی، گردو، فندق، آووکادو، شیر سویا، توفو، کره بادام زمینی، زیتون و ...
چربیهای اشباع: چربیهای ناسالم
منابع: گوشت، شیرینیها، محصولات لبنی، کره، پنیر، لبنیات پرچرب و تقریباً در هر محصول غذایی تجاری و بسته بندی
چربیهای ترانس: زیانبارترین چربی
منابع: شکلات، غذاهای سرخ شده، چیپس، دونات و ...
بیشتر بخوانید:
https://article.tebyan.net/388554
ممنون از مطالب خوبتون
دروود دروود دوروود ممنون ازاظهارنظرشما ازدیگر لینک ها هم دیدن فرمایید