میوه های کلاژن ساز

میوه های کلاژن ساز

جهت حفظ هر چه بیشتر ساختار پوست از میوه های دارای رنگ روشن استفاده کنید.

این میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و از تحلیل رفتن بافت پوست جلوگیری می کنند.

انواع توت ها ، بلوری و توت سیاه همچنین مملو از آنتی اکسیدان بوده و تولید کلاژن پوست را تحریک می کنند.

هویچ، طالبی، سیب زمینی شیرین، در بردارنده ویتامین A همچنین تولید کلاژن را بهبود می بخشند.

خیار ، کرفس زیتون سیاه به دلیل دربرداشتن سولفور (گوگرد )به تولید کلاژن کمک میکند.

Manizhe fitness

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.