پوست پرتقال طلاست؛ آن را دور نریزید
پوست پرتقال دارای ویتامینهای C و B1 و فولیک اسید ، فلاوونوئید ، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.
دارای خواص ضدمیکروبی، ضدویروسی، ضدباکتری و ضدالتهابی است.
پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتیاکسیدانی و آنزیمهای اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.
باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین میبرد.
چطور استفاده کنیم:
پوست یک پرتقال را در مقداری آب (حداقل یک لیوان) 15 دقیقه بجوشانید و با افزودن اندکی عسل میل کنید. در صورت تمایل می توانید دارچین هم به آن بیفزایید.
می توان رنده پوست پرتقال را در انواع سس سالاد استفاده یا با آن مربا تهیه کرد.
خبرگزاری صداوسیما
iribnews