آیا زردچوبه واقعا" برای سلامتی مفید است؟

آیا زردچوبه واقعا" برای سلامتی مفید است؟

محققان نشان داده اند که ماده ای شیمیایی در ادویه زردچوبه وجود دارد که خواص شفا بخشی دارد. این ماده «کرکامین» نام دارد.

اخیرا" در یکی از مستندهای پزشکی بی بی سی، روی 100 داوطلب آزمایشی انجام دادند. آنها به سه گروه مختلف تقسیم شدند.

از گروه اول خواسته شد هر روز به مدت شش هفته یک قاشق زردچوبه هر روز هنگام پخت غذا در مواد اولیه بریزند.

از گروه دوم خواسته شد تا همان میزان قرص زردچوبه را بخورند و به گروه سوم قرصی بدون اثر (دارونما) دادند.

محققان دریافتند که بعد از شش هفته تنها در گروهی که در پخت غذایشان از زردچوبه استفاده کرده بودند تغییر اساسی در یکی  از ژنها دیده شد.

 این ژن در سه بیماری نقش اساسی دارد: افسردگی، آسم و اگزما (التهاب پوستی) و سرطان.

جالب است بدانید که این تاثیر شگرف تنها در گروهی که زردچوبه را با غذا پختند دیده شد نه گروهی که زردچوبه را به صورت قرص (یا پودر زردچوبه) مصرف کرده بودند. بنابراین برای گرفتن این اثرات حتما باید زرچوبه با غذا پخته شود.

سال 2009 هم تحقیقی در"مرکز تحقیقات سرطان کورک" نشان داد که کرکامین می تواند سلول های سرطان مری را در آزمایشگاه نابود کند.

دکتر شارون مکنا و تیم تحت سرپرستی او دریافتند که کرکامین ظرف 48 ساعت پس از ورود به بدن شروع به کشتن سلول های سرطانی می کند. کرکامین باعث ارسال علائم مرگبار سلولی شد و سلول ها شروع به هضم خود کردند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.