بهاری با نشاط با طب سنتی
کم کردن مقدار غذا مانند مصرف غذاهای با طبع گرم در فصل بهار صحیح نیست. زیرا گرسنگی نیز موجب تحریک بیشتر اخلاط میشود؛
بنابراین باید با مصرف مقدار زیاد غذا با کالری کم، مثل میوهها و سبزیجات دستگاه گوارش را فریب داد تا خیال کند که غذای زیادی مصرف شده ولی در واقع مواد زیادی وارد عروق نشود و به هیجان اخلاط و مواد نیفزاید.
خوراکیهای لطیف مثل گوشت پرندگان و تخم مرغ آبپز عسلی و نوشیدن شربتهای خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در این فصل توصیه میشود.
goo.gl/zEP1pZ
TebyanOnline