روغن مایع یا جامد؟
برای سرخ کردن مواد غذایی، هیچ وقت از روغن مایع استفاده نکنید ، زیرا سریعا اکسیده شده و تولید مواد سرطان زا می کنند. برای سرخ کردن از روغن مخصوص سرخ کردنی و در صورت نداشتن، از روغن جامد استفاده کنید.
سلامت
ShahraraNews
فواید بی شمار تخم مرغ برای بدن
تامین پروتئین روزانه
منبع خوبی برای اسیدآمینهها، آنتیاکسیدانها و آهن
تقویت سیستم ایمنی
بهبود وضع کلسترول
کاهش خطر بیماری قلبی
مجموعه ویتامینهای ب برای سلامت پوست و مو
کاهش استرس و اضطراب
تقویت استخوانها و دندانها
احساس سیری و پیشگیری از پرخوری
iribnews_guilan
زیتون سیاه بخورید
زیتون سیاه حاوی آنتی اکسیدانهایی است که از اکسید شدن کلسترول و سکته قلبی جلو گیری می کند.
سلامت
ShahraraNews
انواع فلفل از جمله فلفل دلمهای جزء مواد غذایی آلرژیزا محسوب میشوند و بهتر است افرادی که پوستی حساس و تحریکپذیر دارند و با مصرف غذاهای آلرژیزا دچار جوش، کهیر، آکنه و اگزمای پوستی میشوند، انواع فلفلهای دلمهای را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.
سلامت
ShahraraNews
امام علی(ع): ماهى کمتر بخورید که گوشت بدن را آب میکند، بلغم «رطوبت سرد بدن» را میافزاید و نفس کشیدن را دشوار میسازد
:وسائل الشیعه،ج۲۵،ص۲۹
tebyanOnline