فاطمه شکریداریان کارشناس بهداشت در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
پس از تماس ظروف پلاستیکی با غذای داغ ، موادی سمی از این ظروف آزاد میشوند.
رهاسازی این ظروف در محیطزیست اثر مخرب دارد. تخمین زده میشود که این ظروف بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ سال در طبیعت باقی میمانند.
ظروف گیاهی و کاغذی نسبت به ظروف پلاستیکی ایمنتر هستند.
غذاهای نذری را باید در نخستین فرصت از ظروف پلاستیکی به ظروف مناسب منتقل کنیم.
این غذاها را حداکثر تا سه روز پس از توزیع میتوان در یخچال نگه داشت، ولی بهتر است که غذاهای نذری در همان روز میل شوند.
YjcNewsChannel