7 مواد غذایی که نباید دوباره گرم شود

http://uupload.ir/files/hwuu_7_%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF.jpg

7 مواد غذایی که نباید دوباره گرم شود

بعضی از مواد غذایی که دوباره گرم می‌کنیم ترکیب داخلی خود را از دست می‌دهند و حتی گاهی سمی می‌شوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان شوند.

گرم کردن مواد غذایی در دفعات مختلف احتمال افزایش بار میکروبی آن را بالا می برد و این مسئله باعث کم شدن ارزش غذایی غذاها نیز می شود. برخی از مواد مغذی و ویتامین های موجود در غذاها در اثر گرم کردن دوباره از بین می روند.

tebyanonline

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.