فواید انبه برای کودکان

http://uupload.ir/files/ao8z_%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF_%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87.jpg

فواید انبه برای کودکان

انبه، شگفت‌انگیزترین ماده غذایی است که شما می‌توانید در برنامه غذایی فرزند خود قرار دهید.

مصرف منظم این میوه، چشم‌های نوزاد را از هر گونه آسیبی محافظت کرد‌ه، عفونت‌های میکروبی موجود در بدن او را از بین برده، به بهبود روند رشد مغز او کمک نموده و به هضم راحت سایر مواد غذایی جامد کمک شایانی می‌کند.

tebyanonline

چای زمستانه شیرین_بیان مقاومت بدن شما را در برابر سرماخوردگی، گلودرد و سرفه افزایش میدهد

http://uupload.ir/files/49z1_%DA%86%D8%A7%DB%8C_%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg

چای زمستانه شیرین_بیان مقاومت بدن شما را در برابر سرماخوردگی، گلودرد و سرفه افزایش میدهد

زمانی که گلودرد شما شروع شد و احساس سرماخوردگی پیدا کردید، چای شیرین‌بیان بنوشید. این چای زمستانه، مقاومت بدنی شما را در برابر سرماخوردگی، سرفه و گلودرد افزایش می‌دهد و خلط‌آور است

دم کردنی های مناسب در فصل پاییز و زمستان

http://uupload.ir/files/hrn8_%D8%AF%D9%85_%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%86%DB%8C.jpg

دم کردنی های مناسب در فصل پاییز و زمستان

دم کرده پونه کوهی و آویشن شیرازی در فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب بوده، خاصیت ضد عفونی کنندگی داشته و برای سرماخوردگی نیز بسیار مفید است. این دمنوش را می توان با مقداری عسل مخلوط نموده و روزانه چند نوبت میل نمود.

فواید مصرف عسل قبل از خواب

http://uupload.ir/files/papg_%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF_%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81.jpg

فواید مصرف عسل قبل از خواب

آرامش بیشتر و بهبود فرآیند خوابیدن

افزایش حافظه کوتاه مدت

شادابی بیشتر بدن و پوست و پر انرژی بودن در روز بعد

کنترل و نابود کردن بسیاری از عفونت‌های بدن و حفاظت از دندان‌ها

کمک به باز شدن عروق و رگ‌های قلب و تنظیم بهتر قند خون

التیام دادن و درمان دردها و مشکلات معده و گوارش

نرم کردن سینه، درمان گلو درد و سرما خوردگی

ضربان منظم تر قلب و خون رسانی بهتر به اعضای بدن

 افزایش طول عمر و بهبود عملکرد بسیاری از اندام‌های حیاتی بدن

iribnews_guilan2

7 مواد غذایی که نباید دوباره گرم شود

http://uupload.ir/files/hwuu_7_%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF.jpg

7 مواد غذایی که نباید دوباره گرم شود

بعضی از مواد غذایی که دوباره گرم می‌کنیم ترکیب داخلی خود را از دست می‌دهند و حتی گاهی سمی می‌شوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان شوند.

گرم کردن مواد غذایی در دفعات مختلف احتمال افزایش بار میکروبی آن را بالا می برد و این مسئله باعث کم شدن ارزش غذایی غذاها نیز می شود. برخی از مواد مغذی و ویتامین های موجود در غذاها در اثر گرم کردن دوباره از بین می روند.

tebyanonline