غذاهایی که خطر سکته را کاهش می دهند

http://uupload.ir/files/v8jd_%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg

غذاهایی که خطر سکته را کاهش می دهند

کلسترول بالا و فشار خون بالا هم دو عامل مهم دیگر در سکته مغزی هستند. یک رژیم غذایی سالم می تواند به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کرده و احتمال بروز سکته مغزی را کاهش دهد.

خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر می تواند با کاهش فشار خون بالا باعث کاهش خطر سکته مغزی شود. علاوه بر این داشتن رژیم غذایی سالم هم یکی از راه های حفظ فشار خون شماست تا از سکته مغزی جلوگیری شود.

Tebysnonline

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.