خوراکی‌های طلایی برای جلوگیری از ابتلا به « #کرونا »

http://uupload.ir/files/c0sg_%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C.jpg

خوراکی‌های طلایی برای جلوگیری از ابتلا به « #کرونا »

متخصّص طب سنتی:‌ مصرف عدس، زرشک، به، سیب، هویج، شلغم، عسل، سیر، پیاز و دمنوش‌های گل‌گاوزبان، مرزنجوش، بابونه و پرسیاوشان در پیشگیری از ابتلا به کرونا بسیار مفید است.

علیرضا یارقلی متخصص طب سنتی درباره «مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا» گفت: برای جلوگیری از سرایت این ویروس استفاده از #ماسک، شستن مرتب دست‌ها، رعایت بهداشت به ویژه بهداشت جمعی مانند پرهیز از روبوسی کردن و دست دادن از جمله موارد مهم پیشگیرانه است.

وی با بیان اینکه گوشی‌ تلفن همراه و دستگیره پله‌های خانه‌ و اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی از مراکز عمده آلودگی هستند، گفت: افرادی که سیستم ایمنی و ریه‌های بیمار و ضعیف دارند، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند. باید با این بیماری مانند تمام بیماری‌های ویروسی دیگر برخورد کنیم و البته شدّت بیماری کرونا کمی بیشتر است.

یارقلی با اشاره به مهم‌ترین مواد غذایی مؤثر در پیشگیری از کرونا، خاطرنشان کرد: مصرف عدس، زرشک، به، سیب، هویج، شلغم، عسل و عناب بسیار مفید است.

این متخصّص طب سنتی با اشاره به مصرف دمنوش‌های گل‌گاوزبان، مرزنجوش، بابونه و پرسیاوشان به عنوان دمنوش‌های مؤثر در پیشگیری از ابتلا به کرونا، یادآور شد: مصرف سیاه‌دانه همراه با عسل یا استفاده از روغن آن در داخل بینی نیز بسیار مؤثر خواهد بود.

بدون توقف

https://eitaa.com/bedonetavaghoff

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.