پروتکل_بهداشتی فاصله_گذاری_اجتماعی میوه و تره بار :

پروتکل_بهداشتی

فاصله_گذاری_اجتماعی میوه و تره بار :

جداسازی مسیر ورود و خروج افراد رعایت گردد.

فاصله 1 تا 2 متر جهت پیشگیری از بروز بیماری رعایت گردد (رعایت فاصله ایمن بین مشتریان کارکنان، شاغلین در غرف و ترازوداران به میزان حداقل یک متر)

با افزایش میزهای انتصاب و جداسازی میوه از تراکم مشتریان در محل های انتصاب میوه جلوگیری گردد

قرار دادن نیمکت های استراحت مشتریان در فواصل لازم و ایمن (حداقل یک متر) از یکدیگر و به دور از کارکنان

از حضور و توقف در محل های کاری پر ازدحام و شلوغ که ممکن است مواجهه با ویروس کرونا وجود داشته باشداجتناب گردد.

استفاده از علائم و توصیه های ایمنی در مکان های تردد و غرفه ها برای رعایت نکات بهداشتی و فواصل ایمن جهت عموم مشتریان ضروری می باشد.

استفاده از یک حائل مثل پرده نایلونی (مشمایی) بین فروشنده و صندوق دار و مشتر یان، خط کشی و نوبت دهی الکترونیکی در صورت امکان

مدیریت مشتریان در راستای صفوف مرتب و با فاصله حداقل یک متر از همدیگر در صورت شلوغی در مقابل غرف و ممانعت از ورود شهروندان به محل های پر ازدحام و جلوگیری از شلوغی صفوف.

افزایش ساعات کاری غرف به منظور کم نمودن ترافیک و تراکم حضور مشتریان ضروری می باشد. 

استفاده از ترازوی بیشتر جهت تسریع در خروج مشتریان و جلوگیری از ازدحام. 

رعایت فاصله ایمن حداقل یک متر در قسمت های عمومی از جمله نمازخانه، سلف سرویی و  مسیر ورود و خروج الزامی است.

iribnews_guilan2

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.