قهوه میتواند عامل کاهش بیماری پارکینسون باشد

http://uupload.ir/files/lnc1_%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87.jpg

قهوه میتواند عامل کاهش بیماری پارکینسون باشد

دانشمندان آکادمی پزشکی اعصاب در آمریکا دریافته‌اند که نوشیدن قهوه از خطر ابتلا به بیماری پارکینسون حتی در افرادی که زمینه وراثتی دارند، می‌کاهد.

پژوهشگران، میزان کافئین موجود در خون همه شرکت کنندگان در یک پژوهش و حجم موادی که بدن در نتیجه دریافت آن تولید می‌کند را با یکدیگر مقایسه کردند.

نتیجه این بود که سطح کافئین موجود در خون کسانی که از بیماری پارکینسون رنج می‌برند در مقایسه با افراد سالم، ۷۶ درصد کمتر بود.

به گفته پژوهشگران، به طور قطع نمی‌توان گفت که قهوه به جلوگیری از ابتلای افرادی که زمینه وراثتی دارند کمک می‌کند، اما با حصول این نتایج بسیار خوش بین هستند.

 yjc.ir/00VWZw

YjcNewsChannel

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.