فواید و مضرات محبوبترین حبوبات ایرانی/ باقلا برای چه افرادی مناسب نیست؟
باقلا حاوی کلسیم، پتاسیم، فیبر و پروتئین زیادی است که موجب جلوگیری از پوکی استخوان و متعادل ساختن فشار خون میشود؛ این گیاه همچنین به علت وجود آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسید فولیک فراوان برای افراد مبتلا به کم خونی مناسب است.
مصرف باقلا همراه با همراه با ماست مضر بوده و باعث ایجاد دلپیچه میشود.استفاده از باقلا هنگام شب موجب بی خوابی خواهد شد.مصرف مداوم و بیش از حد این دانه موجب نفخ یا سنگینی معده میشود؛ بنابراین توصیه میشود در مصرف آن افراط و تفریط نشود.
yjc.ir/00VVP7
YjcNewsChannel