بیماران زمینه‌‌ای به رستوران نروند

بیماران زمینه‌‌ای به رستوران نروند

سخنگوی وزارت بهداشت:

در صورت داشتن بیماری زمینه‌‌ای جداً از رفتن به رستوران خودداری کنید؛ از مراکزی که طبخ غذای بیرون‌‌بر دارند، سفارش غذا بدهید.

نمک، فلفل، سماق، در بسته‌‌بندی‌‌های یکبار مصرف یک‌‌ نفره سرو شود و از نمکدان استفاده نشود.

صرفاً نسبت به سفارش سالاد و سبزیجات دارای بسته‌‌بندی یکبار مصرف دارای مجوز اقدام کنید.

#کرونا

tn.ai/2384025

TasnimNews

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.