ماهی رو با چی بخوریم، با چی نخوریم؟
خوردن ماهی همراه با دوغ، ماست، سرکه، ترشیها و بقیه خوردنیهایی که سردی و تری رو زیاد میکنن، نهی شده.
در پختن ماهیها بهتره از سبزیها و ادویه گرم و مایل به خشکی استفاده بشه و همراهش زیتون، سیر، دارچین، زنجبیل، فلفل، جوز هندی، گردو و خرما مصرف بشه.
اگه تو زمستان خواستید ماهی بخورید از ماهیهای جنوب که به نسبت گرمترن اونم تو وعده ناهار همراه مصلحاتی که گفتیم، استفاده کنید.
تنها چاشنی ترشی که از نظر متخصصین طب سنتی مجاز به مصرفش با ماهی هستید آب نارنج هست. /تبیان