خوردن بی‌رویه دسر چه بلاهایی سرمون میاره

https://uupload.ir/files/v196_%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86.jpg

خوردن بی‌رویه دسر چه بلاهایی سرمون میاره

باید بدونید که انواع پودینگ‌ها، دسرهای خامه‌ای، پنکیک‌ها، کارامل و غیره که خیلی هم رایجه، سرشار از قندهای ساده و افزودنی‌ها هستند که در تعادل قند خونتون اختلال ایجاد می‌کنند.

مصرف این نوع دسرهای چرب و شیرین به صورت گهگاه مشکل چندانی ایجاد نمی‌کنه؛ اما مصرف منظمش باعث بروز مشکل مقاومت سلول‌های بدن به انسولین میشه و زمینه بروز دیابت رو هم ایجاد می‌کنه.

یادتون باشه که دیابت نوعی بیماری مزمنه که روی وضعیت کل بدن تأثیر منفی میذاره.

اگه نمی‌تونید از دسر چشم‌پوشی کنید مراقب انتخاب‌هاتون باشید و برای دسر یا میان‌وعده به سراغ انواع سالمش مثل میوه‌ها و ... برید.

 مراقب خودتون باشید./تبیان

درمان ترک پاشنه پا با شمع

https://uupload.ir/files/2y2v_%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86.jpg

درمان ترک پاشنه پا با شمع

شب موقع خواب

۲ قاشق چای‌خوری روغن کرچک

۲ قاشق چای‌خوری روغن زیتون و

۲ قاشق چای‌خوری روغن بادام رو با هم مخلوط کنین و روی پاشنه‌هاتون ماساژ بدید.

بعد تَرَک پاهاتون رو خوب وازلین بمالین تا جذب پوستتون بشه.

شمعی رو تو قابلمه‌ کوچیکی روی شعله ملایم یا به روش بن‌ماری ذوب کنید. از یک قلم‌موی تخت استفاده کنید و اونو با دقت به پوستتون بمالید و بذارید خنک و خشک بشه.

در آخر هم یک جوراب نخی (پنبه‌ای) بپوشید. بذارید یک شب بمونه و صبح روز بعد اونو به صورت لایه‌ای از پوستتون جدا کنید./تبیان

برخی از فواید قابل توجه کاهو

https://uupload.ir/files/enxs_%D8%A8%D8%B1%D8%AE%DB%8C_%D8%A7%D8%B2.jpg

برخی از فواید قابل توجه کاهو

داشتن تناسب اندام

 خواب آوری

تقویت چشم‌ها و مقابله با سرطان از جمله فواید مهم مصرف کاهو محسوب می‌شوند.

کاهو مانند تمام سبزیجات، مقادیر بسیاری ویتامین دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به بتاکاروتن و اسید فولیک اشاره کرد.

همچنین این سبزی حاوی مقداری ویتامین آهن، منیزیم و کلسیم است.

iribnews_guilan2

ماهی رو با چی بخوریم، با چی نخوریم؟

https://uupload.ir/files/j9fv_%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C.jpg

ماهی رو با چی بخوریم، با چی نخوریم؟

خوردن ماهی همراه با دوغ، ماست، سرکه، ترشی‌ها و بقیه خوردنی‌هایی که سردی و تری رو زیاد می‌کنن، نهی شده.

 در پختن ماهی‌ها بهتره از سبزی‌ها و ادویه گرم و مایل به خشکی استفاده بشه و همراه‌ش زیتون، سیر، دارچین، زنجبیل، فلفل، جوز هندی، گردو و خرما مصرف بشه.

 اگه تو زمستان خواستید ماهی بخورید از ماهی‌های جنوب که به نسبت گرم‌ترن اونم تو وعده‌ ناهار همراه مصلحاتی که گفتیم، استفاده کنید.

تنها چاشنی ترشی که از نظر متخصصین طب سنتی مجاز به مصرفش با ماهی هستید آب نارنج هست. /تبیان