غذاهایی که اگر 2 بار گرم شوند #سرطان_زا میشوند
نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد برخی از انواع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطانزا میشود
کرفس
به سبب آنکه نیترات دارد.
چغندر
به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
تخم مرغ
پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
قارچ تازه
زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
مرغ و گوشت
به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
سیب زمینی
اگر دوباره داغ شود سمی میشود
اسفناج
زمانیکه دوباره داغ میشود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا میشود