محاسن و مضراتش زردچوبه بر مبنای طب سنتی چیست؟
۹ گروهی که زردچوبه مصرف نکنند!
مزاج زردچوبه گرم و خشک است.
رنگ زرد تا نارنجی و بیشتر فوایدی که در خصوص زردچوبه گفته می شود به ترکیبی پلی فنلی به نام کورکومین برمی گردد. امروزه خواص ضد التهابی، ضد توموری و آنتی اکسیدانی در مورد زردچوبه شناسایی شده است. وجود مقدار کمی فلفل سیاه در کنار زردچوبه، جذب کورکومین در بدن را افزایش میدهد. کورکومین در چربی حل میشود و می تواند همراه با غذاهای چرب مصرف شود.
کورکومین اثرات قابل توجهی در کاهش میزان قند خون در افراد دیابتی و کاهش چربی در افراد دارای چربی خون بالا دارد. کورکومین میتواند در کاهش BMI ، وزن بدن، دور شکم و لپتین مفید باشد.
فواید مصرف خوراکی زردچوبه:
۱درمان التهاب مزمن
۲درمان التهاب مفصلی
۳پیشگیری از پوکی استخوان
۴کمک به درمان افسردگی
۵بهبود عملکرد مغز
۶بهبود بزرگی خوش خیم پروستات
۷جلوگیری از سرطان
برخی فواید زردچوبه موضعی:
۱بند آورنده خونریزی جراحات سطحی
۲کاهش درد و ورم ضرب دیدگیهای سطح بدن
۳شفاف شدن پوست (ماسک زردچوبه، عسل و ماست یونانی)
ممنوعیت مصرف زردچوبه
افرادی که به زردچوبه حساسیت دارند.
افرادی که کاندید عمل جراحی داخلی هستند.
بیماران مبتلا به ضعف قلب
مبتلایان به بیماری هراس یا ترس بیش از حد
بیماران با سابقه سنگ کیسه صفرا
مبتلایان به رفلاکس اسید التهاب و زخم انتهای مری