مصرف قارچ به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند !

https://s4.uupload.ir/files/%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81_%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86_xkjk.jpg

مصرف قارچ به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند !

نتایج تحقیقات نشان میدهد مصرف روزانه ۱۸ گرم قارچ میتواند تا ۴۵٪ خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. به علاوه خانم‌هایی که در وعده‌های غذایی خود قارچ مصرف میکنند کمتر در معرض سرطان قرار میگیرند

قارچ بالاترین منبع غذایی ارگوتیونئین است. به دلیل آنتی اکسیدان بالایی که دارد سلول‌ها را در مقابل سرطان محافظت میکند. درواقع آنتی اکسیدان میتواند خطر ابتلا به سرطان را به شدت کاهش دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.