آیا عسل رو بجوشانیم ارزش غذایی خودش را از دست میدهد؟

https://s6.uupload.ir/files/%D8%A2%DB%8C%D8%A7_%D8%B9%D8%B3%D9%84_nl6p.jpg

آیا عسل رو بجوشانیم ارزش غذایی خودش را از دست میدهد؟

خیر بلکه ارزش غذایی آن بالا می رود

عسل یک واحد

آب جوشیده خنک ده واحد

باهم مخلوط کنید و بگذارید روی شعله بجوشد سپس کف روی آب عسل را بگیرید.

کف مضر می باشد.

این آب عسل ارزش غذایی بالایی دارد و برای غلبه بلغم مفید است.

هیچگاه عسل را با آبی که خیلی جوش است مخلوط نکنید، اجازه دهید دمای آن کم شود و سپس عسل اضافه شود.

در روش بالا هم ابتدا با آب سرد مخلوط

 می شود و آرام آرام به نقطه جوش می رسد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.