گیاهی که علاوه بر درمان کرونا خواص بسیاری نیز بهمراه دارد...
گشنیز چندین آنتی اکسیدان ارائه میدهد، که از آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد جلوگیری میکند. بر اساس مطالعات ازمایشگاهی و حیوانی این ترکیبات ممکن است اثرات ضد سرطانی، تقویت کنندۀ سیستم ایمنی و محافظت عصبی داشته باشند
یک مطالعۀ ازمایشگاهی نشان داده است که آنتی اکسیدانهای موجود در عصارۀ دانۀ گشنیز باعث کاهش التهاب و کاهش رشد سلولهای سرطانی ریه، پروستات، پستان و رودۀ بزرگ میشوند.
گشنیز یک گیاه معطر، غنی از آنتی اکسیدان است که کاربردهای آشپزی و فواید زیادی برای سلامتی دارد. گشنیز ممکن است به کاهش قند خون، مبارزه با عفونتها و تقویت قلب، مغز، پوست و سلامت دستگاه گوارش کمک کند.