چرا از نظر طب سنتی چای را با لیمو نخوریم؟

https://s6.uupload.ir/files/%DA%86%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_nons.jpg

چرا از نظر طب سنتی چای را با لیمو نخوریم؟

مصرف لیموترش با چای داغ علاوه بر اینکه ویتامین ث لیمو را از بین می‌برد، به مینای دندان‌ها هم به شدت آسیب می‌زند و دندان‌ها را خیلی زود دچار پوسیدگی می‌کند.

راه مقابله با چاقی جوش صورت و کبدچرب در طب سنتی چیست؟

https://s6.uupload.ir/files/%D8%B1%D8%A7%D9%87_%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87_g6os.jpg

راه مقابله با چاقی  جوش صورت و کبدچرب در طب سنتی چیست؟

درمان فوری کبد چرب آب هویج قبل از صبحانه

درمان فوری چاقی آب کرفس قبل از صبحانه

درمان فوری جوش آب سیب قبل از صبحانه

درمان لرزش دست و تپش قلب

https://s6.uupload.ir/files/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D9%84%D8%B1%D8%B2%D8%B4_tvs8.jpg

درمان لرزش دست و تپش قلب

استاد خیراندیش: این بیماری را افزایش سودا معرفی می‌کنیم این‌ها باید غذاهای گرم و تر میل کنند؛ یک توصیه شدنی که بدون عوارض باشد که لازم برای این بیماری است عرق بهار نارنج +عسل و اگر در اختیارشان نیست جوشانده زعفران بخورند یا به همراه چای‌شان به همراه عسل یا نبات شیرین می‌کنند بخورند.

روزی یک استکان گل زعفران یا گل گاوزبان به طور مداوم می‌تواند آرام‌بخش قلب و به تدریج آرامش دست را به همراه داشته باشد. از غذاهای سرد شدیدا پرهیز کند، از ترشی‌ها شدیدا بپرهیزد و جوشانده زعفران را شب میل کنند بهتر است.

ادویه‌های مفید برای دیابتی‌ها

https://s6.uupload.ir/files/%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_vu52.jpg

ادویه‌های مفید برای دیابتی‌ها

دارچین: این ادویه روند سوخت و ساز گلوکز را بهبود می‌دهد.

میخک: نسبت به دارچین دارای خاصیت ضدالتهابی بیشتری است در نتیجه برای کنترل دیابت مفید است.

فلفل قرمز: در فلفل قرمز ماده‌ای وجود دارد که گردش خون را تقویت می‌کند.

مریم گلی: مریم گلی با ترمیم سلول‌های مغز با بیماری آلزایمر مقابله می‌کند.

زردچوبه: این ادویه گردش خون را تقویت و تعادل بدن را حفظ می‌کند.  خاصیت ضدعفونی کننده و ضدالتهابی زردچوبه سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

سیر: این گیاه مفید برای قلب، قابلیت پمپاژ قلب را بالا می‌برد

رژیم غذایی که می‌تواند ۱۰ سال عمر را افزایش دهد

رژیم غذایی که می‌تواند ۱۰ سال عمر را افزایش دهد

محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه

۲۰۰ گرم ماهی

۴۰۰ گرم سبزیجات

۴۰۰ گرم میوه

۲۰۰ گرم حبوبات

۲۲۵ گرم غلات کامل

به همراه حذف کامل گوشت، محصولات گوشتی فرآوری شده و نوشیدنی قندی در جوانی می‌تواند تا ۱۰ سال عمر را افزایش دهد.

همچنین در بزرگسالان نیز مصرف این رژیم غذایی موجب کند شدن فرایند پیری می‌شود.