نکاتی درباره مصرف پیاز در طب سنتی کدامند؟

https://s6.uupload.ir/files/%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_l6m8.jpg

نکاتی درباره مصرف پیاز در طب سنتی کدامند؟

پتاسیم موجود در آن، نمک بیش از اندازه‌ی بدن را دفع می‌کند و برای همین قلب و رگ‌های خونی را در سلامت نگه می‌دارد.

ضماد تخم پیاز نیز درمان کننده بیماری پزوریازیس و برطرف کننده لکه های سفید رنگ پوست می باشد.

پیاز، روماتیسم، نقرس و دیگر عوامل دردها و ورم مفاصل را برطرف نموده و درد های عضلانی را تسکین می دهد.

ماساژ پوست با جوشانده پیاز نیز موجب از بین رفتن کک و چین و چروک پوست می شود.

پیاز، ضمن تقویت کبد و اعمال کبدی، یرقان، استفراغ های صفراوی و آب آوردن شکم را درمان نموده و از بروز دیگر اختلالات کبدی و صفراوی جلوگیری می نماید.

پیاز، نشاط آور بوده و برطرف کننده افسردگی، اضطراب و استرس های عصبی می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.