کسب سلامتی با اصلاح خوردنی ها
زنگ خونه ما به صدا آمد:
مهندس ساسان: آقای مقدسی بیا بابام بابام.
مقدسی: چه شد آمدم
باباش یک باره حالش بد شد و افتاد، حدس زدم که فشار خونش بالاست، بلافاصله فشارش را گرفتم حدود ۱۸ بود (خط قرمز) سریعا سوزن استرلیزه شده را از کیفم در آوردم و نوک هر ۱٠ انگشتش را سوراخ و انگشت ها را فشار دادم و دو قطره خون از هر انگشت خارج شد.
پدر مهندس: آخیییی داشت سرم می ترکید چه شده بود؟
فشارش را مجددا چک کردم، روی ۱۶ بود و خطر پاره شدن رگ خونی از مغز رفع شد.
مقدسی: پدرجان! چه غذایی خورده بودی؟
پدر: یک عدد خیار با نمک خورده بودم.
مقدسی: مهندس جان! پلاستیک نمک را بیار؟
مهندس: بفرما! گفته بودی نمک دریا، این هم نمک دریا.
مقدسی: نامیزان! این کجاش نمک دریاست؟! فقط روش نوشته نمک دریا تمام شد؟ پس این علامت استاندارد و این علامت به شکل سیب سازمان جهانی ضد بهداشت روی پلاسیتک چیه؟ عدم دقت در خرید، می توانست پدرت را برای همیشه از شما بگیرد.
مهندس: دقت نکردم راستی فرقش چیه؟
مقدسی: در تصفیه نمک، پتاسیم که کاهش دهنده فشار خونه حذف می کنند، ولی سدیم که افرایش دهنده است می ماند، در نتیجه با مصرف اندکی از نمک فشار خون بالا میره، در حالیکه نمک طبیعی تنظیم کننده فشار خونه.
درخصوص روغن های اشغال بازار به توصیه بنده عمل کردی یا...
ساسان: گفته بود روغن ارده کنجد، کره گرفته شده از شیر یا ماست گاوی، دنبه گوسفند و آن یکی چه بود؟
مقدسی: روغن زیتون خوب آقای باهوش در مورد آب چه گفته بودم؟
ساسان: هر آبی را بجوشانیم بعدش بریزیم در یک پارچ شیشه ای یا بطری شیشه ای در یخچال نگهداری و مصرف بشه.
مقدسی: خوش انصاف! بازهم فراموش کردی؟ گفته بودم به ازای هر لیتر آب که جوشیده شده در حد نصف استکان گلاب هم قاطی بشه، تازه آب جوشیده ته اش را بریزید دور، کدام ساختمان را مهندسی می کنی، حداقل در فضای مجازی اعلام کنم آنها را نخرند.
ساسان: داشتیم خخخخخخ» م مقدسی»