مزاج گوشت ها در طب سنتی چیست؟

مزاج گوشت ها در طب سنتی چیست؟

شتر: گرم و خشک

گاو: سرد و تر

گوساله: سرد و تر

گوسفند: گرم و تر

بز: سرد و تر

مرغ محلی: گرم و تر

خروس: سرد و تر

جوجه مرغ: گرم و تر

ماهی: سرد و تر

میگو: سرد و تر

اردک: سرد و تر

غاز: گرم و تر

بوقلمون: گرم و تر

کبک: گرم و تر

بلدرچین: گرم و تر

قرقاول: گرم و تر

سار: گرم و تر

گنجشک: گرم و تر

کبوتر: گرم و تر

آهو: گرم و تر

 سیرابی: سرد و تر

قلوه: گرم و تر

جگر سفید: سرد و تر

جگر سیاه: گرم و تر

کله و پاچه: سرد و تر

 

 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.