خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی


https://s2.uupload.ir/files/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5_%D9%88_%D9%85%D8%B2%D8%A7%D8%AC_8bh5.jpg

خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی

مزاج آن معتدل است.

شربت لعابدار آن برای بهبود سرفه‌های خشک و نرمی گلو و حنجره  توصیه می‌شود.

شربت تخم ریحان همچنین برای خنکی، لینت مزاج و بهبود وضعیت گوارش مناسب است.

برای رفع التهاب مجاری ادرار، مصرف تخم ریحان توصیه می‌شود.

تخم ریحان مقوی قلب و مغز (دل و دِماغ) است.

مقوی دهانه و بافت معده است و در دراز مدت موجب بهبود گوارش و کاهش برگشت غذا به مری یا ترش‌کردن می‌شود.

معتدل‌کننده مزاج و پادزهر برخی سموم بوده و در گذشته برای درمان سوزاک، اسهال خونی و اسهال مزمن به کار می‌رفته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.