برای پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی مصرف این سبزی را فراموش نکنید
از بین تمام سبزیجات، اسفناج یکی از همه کارهترین آنهاست. میتوانید آن را به شکلهای مختلف مصرف کنید، مثلا آن را در سالاد نوش جان کنید، بخارپز کنید و به عنوان غذای جانبی تفت دهید، آن را به سرخکرده و به سایر مواد غذایی اضافه کنید و حتی آن را در ماست به شکل بورانی بخورید.
برخی از آنتی اکسیدانهای موجود در اسفناج عبارتند از کامفرول، کورستین، میریستین و ایزورامنتین که به عنوان فلاونوئیدها نیز شناخته میشوند.
فلاونوئیدها ترکیباتی هستند که ممکن است به محافظت از شما در برابر سرطان، و همچنین بیماریهای قلبی عروقی و التهابی کمک کنند.