در استفاده از ذرت ها ، آنهایی که سفید و نرم هستند که به ذرت یا بلال شیری مطرح هستند کمتر دستکاری شده اند

https://s2.uupload.ir/files/%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_l19d.jpg

در استفاده از ذرت ها ، آنهایی که سفید و نرم هستند که به ذرت یا بلال شیری مطرح هستند کمتر دستکاری شده اند

ولی ذرت هایی که سفت و بزرگ هستند بیشترین احتمال تراریخته بودن برایشان مطرح است .

نوع آبپز شده ذرت بهترین نوع پخت و مصرف آن است

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.