چرا بعد از وعده غذایی مصرف میوه ممنوع؟
غذا وقتی وارد معده شد بدستور مغز اسید لازم برای حل آنها تولید تا کاملا طی مدت کوتاهی از نیم ساعت تا حدود چند ساعت توسط فشار ماهیچه های معده حل شده و شیرابه اش جهت پخت به کبد هدایت شود.
اما میوه ها زود هضم اند و سریع باید از معده عبور کنند، در نتیجه در هضم طبیعی غذاهای دیر هضم خلل ایجاد کرده و بعضا معده دچار فساد (اسهال و استفراغ) شده و مواد مفیدش وارد مرحله دوم که کبد است، که غذا با گرم شدن و ربختن صفرا (ماده زرد رنگ ذخیره شده در کیسه صفرا جهت سوزاندن مواد چرب و خارج کردن انواع مواد لازم از داخلش) بابد در آنجا پخته شده، تا مواد مفیدش جذب گردد، اتفاق نمی افتد و انسان با مصرف میوه به خود ضرر وارد می کند.
اما دو میوه است نه اینکه خللی در هضم غذا ایجاد نمی کنند، بلکه تسریع در هضم می شوند مثل
((انار و سیب)).
البته مصرف سبزیحات همراه غذا تاکید شده است.
بقیه میوه ها مثل گلابی یا موز یا پرتقال، کیوی و... بعد از ۹٠ دقیقه پس از مصرف وعده غذایی.
خوردن بقیه میوه ها بلافاصله پس از غذا باعث تولید اخلاط فاسد میشوند و اگر معده فرد ضعیف باشد، دچار مشکل گوارشی خواهد شد.
بعد از مصرف وعده غذایی، نوشیدن چای زنجببل همراه مقداری نعنا خشک، به هضم غذا کمک می کند و آب لازم را هم به بدن می رساند.
متاسفانه اکثر ایرانی ها بعد از مصرف وعده غذایی فورا چای سیاه می نوشند، هم موجب کاهش آب بدن می شود و هم برخی مواد مفید که هنوز هضم نشده را نابود می کند.
حداقل۹٠ دقیقه بعد از وعده غذایی، چای سیاه مصرف شود