#نسخه_طلایی_سلامتى

#نسخه_طلایی_سلامتى

۱  غذا دو وعده یکی صبح یکی شب

۲ غذای سالم طبیعی طیب وارگانیک

۳ خواب اول شب بیداری اخر شب

۴ کم خوری هیچ وقت تا حد سیری غذا نخورید

۵ کم نوشی

۶ استفاده از داروهای گیاهی

۷ استفاده از نمک دریا قبل وبعد از غذا

۸ غذای مناسب مزاج خود میل کنید

۹ غذا را خوب بجوید

۱۰ #گناه عامل #بیماری است.

#جویدن_صحیح_غذا:

هر لقمه غذا حداقل ۲۰ تا ۳۰ بار باید جویده بشه

از نظر خیلی افراد این یک موضوع ساده و بی ارزشه.

بیماران تصور می کنن که از اهمیت جویدن مطلع هستن

وپزشکان هم بدلیل سادگی موضوع و کمبود وقت از توضیح دادن اون خودداری میکنن

بسیاری از بیماران که به دنبال داروهای خاص برای درمان بیماریهای گوارشی می گردن شاید ندونن اگه یک ماه لقمه ها رو با دقت بجون؛ بسیاری از بیماریهای گوارشی اونها و به دنبال اون سایر بیماریهاشون کاهش پیدا میکنه

در طب سنتی اعتقاد داریم ریشه بسیاری از بیماریها غذاست و اولین هضم غذا از دهان آغاز میشه

#مزایای_درست_جویدن_غذا

هضم و جذب بهتر غذا

کاهش وزن

کاهش نیاز به مصرف آب در حین غذا به دلیل ترشح بزاق کافی

کاهش ابتلا به بیماریهای گوارشی و به دنبال آن سایر بیماریها

بهبود نفخ و یبوست مزاج ‌

پس از امروز شروع کنید.

نوشیدن #آب_سرد چه زیانهای پنهانی دارد ؟

-  باعث سفت و منجمد شدن چربیها میشود . تجمع چربی ها  را باعث میشود.

-  زمینه ساز بروز یبوست است . روده ها را منقبض کرده و مواد دفعی را سخت و سفت و دفع را با مشکل مواجه میکند .

-  آب رسانی به بدن را کند کرده و بدن مجبور است اول آب را به دمای بدن برساند .

-  چون بدن مجبور است آب سرد را متعادل کرده و به دمای بدن برساند ، انرژی را کاهش میدهد . نوشیدن آب سرد در ابتدا لذت بخش و انرژی دهنده است . به مرور زمان کاهنده انرژی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.