امسال نباید حتی به سرماخوردگی مبتلا شویم
معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به همزمانی شیوع کرونا و بیماری های تنفسی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی، گفت: باید تلاش کنیم امسال به هیچ کدام از بیماری های تنفسی مبتلا نشویم.
ayine_pirbazar
اگر کشک میخورید بخوانید
پروتئین کشک سیستم ایمنی را تحریک و به ایجاد آنتیاکسیدان ارزشمند کمک کرده و رادیکالهای آزاد را نابود و در سمزدایی عوامل سرطانزا شرکت میکند و عملکرد شناختی را در بیماران آسیب پذیر از استرس بهبود میبخشد
کشک افزایشدهنده توده عضلانی بدن و افزایشدهنده سطح سلامتی و تسریع کننده بهبودی بدن بعد از بیماری است
Behdasht_lR
برای خلاصی از استرس کرونا شیر بخورید
رئیس انجمن تغذیه ایران میگه افرادی که در بحران #کرونا دچار افسردگی و اضطراب شدن، بهتره عصرها شیر نیمه گرم بخورن.
برای ارتقا سیستم ایمنی بدن باید از مواد غذایی که دارای یکسری ویتامینهای محلول در چربی شامل ویتامین A ، B، E هست، استفاده کرد.
توصیه سازمان بهداشت جهانی اینه که ویتامین C رو هم از طریق غذا و سبزیجات در ایام کرونا استفاده کنین.
TebyanOnline
معجزه دمنوشهای پاییزی در درمان التهابات پوستی
فرزانه خدایاری، متخصص تغذیه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
فصل پاییز شروع خشکی و سردی هوا است و مدل آب و هوایی آن میتواند سبب ایجاد درد در ناحیههای مختلف بدن انسانها به ویژه در ناحیه پوست شود.
استفاده از دمنوشهای پاییزی علاوه بر اینکه طرز تهیه ساده و البته کم هزینهای که دارند، بسیاری از مشکلات جسمی و روحی افراد را که با تغییر فصل برای آنها ایجاد شده است نیز بهبود میبخشند.
اولین پیشنهاد دمنوش پاییزی، چای قرمز است که هیچ گونه کافئینی در آن وجود ندارد و به راحتی میتوانید آن را بجای چای و قهوهای که در خواب شما اختلال ایجاد میکنند، جایگزین کنید. چای قرمز منبع خوبی از آنتوسیونینها بوده و مصرف آن برای کنترل فشار خون بالای افرادی که فشار خون دارند، بسیار مفید است.
چای پوئر چینی یکی دیگر از دمنوشهای مفید فصل پاییز است. تحقیقات نشان میدهد این نوشیدنی علی رغم داشتن کافئین، حاوی ترکیبات آرامبخش طبیعی بوده و به بهبود خواب شبانه کمک میکند.
yjc.ir/00VWBp
YjcNewsChannel
قهوه میتواند عامل کاهش بیماری پارکینسون باشد
دانشمندان آکادمی پزشکی اعصاب در آمریکا دریافتهاند که نوشیدن قهوه از خطر ابتلا به بیماری پارکینسون حتی در افرادی که زمینه وراثتی دارند، میکاهد.
پژوهشگران، میزان کافئین موجود در خون همه شرکت کنندگان در یک پژوهش و حجم موادی که بدن در نتیجه دریافت آن تولید میکند را با یکدیگر مقایسه کردند.
نتیجه این بود که سطح کافئین موجود در خون کسانی که از بیماری پارکینسون رنج میبرند در مقایسه با افراد سالم، ۷۶ درصد کمتر بود.
به گفته پژوهشگران، به طور قطع نمیتوان گفت که قهوه به جلوگیری از ابتلای افرادی که زمینه وراثتی دارند کمک میکند، اما با حصول این نتایج بسیار خوش بین هستند.
yjc.ir/00VWZw
YjcNewsChannel