مراقب آرسنیک موجود در برنج باشید!


https://uupload.ir/files/kxot_%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8_%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%DB%8C%DA%A9.jpg

مراقب آرسنیک موجود در برنج باشید!

آرسنیک جز مواد سمی طبقه اول محلول در آب حساب می‌شود و بسیار سرطانزاست! آرسینک روی تمام اعضای بدن تاثیر گذار است به خصوص باعث ضایعات پوستی و دیابت و سرطان ریه می‌شود! دربین غلات برنج 10 برابر بیشتر از بقیه آرسنیک دارد!

اخیرا محققان روش خانگی رو برای پخت برنج پیشنهاد دادند که بعد از استفاده از این روش 50 درصد آرسنیک برنج قهوه‌ای و 74 درصد از آرسنیک برنج سفید حذف می‌شود درصورتی که مواد مغذی برنج هم حفظ می‌شوند!

روش پیشنهادی محققان برای پخت برنج:

1-به ازای هر لیوان برنج چهار لیوان آب در ظرف بریزید و آن را جوش بیاورید.

2- برنج را به آب جوش اضافه کنید و 5 دقیقه آن را بجوشانید.

3-آب ظرف را خالی کنید(آرسنیک اینجا به همراه خارج می‌شود).

4-به ازای هر لیوان برنج دولیوان آب اضافه کنید و همراه برنج جوش بیاورید.

5-بعد از کم ‌شدن آب درب ظرف را ببندید و با حرارت پایین برنج را بپزید!

در واقع مراحل اولیه جای خیساندن برنج انجام می‌شود.

shomall_official

مراقب آرسنیک موجود در برنج باشید!

مراقب آرسنیک موجود در برنج باشید!

آرسنیک جز مواد سمی طبقه اول محلول در آب حساب می‌شود و بسیار سرطانزاست! آرسینک روی تمام اعضای بدن تاثیر گذار است به خصوص باعث ضایعات پوستی و دیابت و سرطان ریه می‌شود! دربین غلات برنج 10 برابر بیشتر از بقیه آرسنیک دارد!

اخیرا محققان روش خانگی رو برای پخت برنج پیشنهاد دادند که بعد از استفاده از این روش 50 درصد آرسنیک برنج قهوه‌ای و 74 درصد از آرسنیک برنج سفید حذف می‌شود درصورتی که مواد مغذی برنج هم حفظ می‌شوند!

روش پیشنهادی محققان برای پخت برنج:

1-به ازای هر لیوان برنج چهار لیوان آب در ظرف بریزید و آن را جوش بیاورید.

2- برنج را به آب جوش اضافه کنید و 5 دقیقه آن را بجوشانید.

3-آب ظرف را خالی کنید(آرسنیک اینجا به همراه خارج می‌شود).

4-به ازای هر لیوان برنج دولیوان آب اضافه کنید و همراه برنج جوش بیاورید.

5-بعد از کم ‌شدن آب درب ظرف را ببندید و با حرارت پایین برنج را بپزید!

در واقع مراحل اولیه جای خیساندن برنج انجام می‌شود.

shomall_official

کرونا کهیر ایجاد می‌کند

کرونا کهیر ایجاد می‌کند

مسعود مردانی عضو ستاد ملی مقابله با کرونا:

بروز کهیر و ضایعات پوستی نیز به علایم و عوارض کرونا اضافه شده است و برای مبتلایان، کورتن و داروهای ضدحساسیت با دستور پزشک تجویز می‌شود و باید دو هفته در قرنطینه بمانند.

کهیر ضایعات قرمز و صورتی رنگ همراه با خارش است که به صورت قرمزی یا توده های برجسته ظاهر و بعد از گذشت دو هفته رفع می شود. احتمال بروز کهیر در همه بیماران مبتلا به ویروس کرونا در هر رده سنی وجود دارد.

خزرآنلاین

عجیب‌ترین عارضه کرونا که انگشتان پا را درگیر می‌کند

https://uupload.ir/files/odzl_%D8%B9%D8%AC%DB%8C%D8%A8%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86.jpg

عجیب‌ترین عارضه کرونا که انگشتان پا را درگیر می‌کند

به نقل از روزنامه میرور انگلیس، تحقیقات علمی نشان داده است که شرایط التهابی ناشی از ویروس کرونا در بدن می‌تواند منجر به تغییر رنگ و تورم انگشتان پا شود و در برخی موارد این علائم می‌تواند چندین ماه ادامه داشته باشد.

دانشمندان می‌گویند که ممکن است در نهایت افراد آلوده به ویروس کرونا دچار علائمی پوستی شوند که با نام "انگشتان کرونا" شناخته می شود.

تحقیقات انجام شده توسط انجمن بین المللی جمعیت‌های پوستی و نیز آکادمی پوست آمریکا نشان داده است که برخی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا دچار التهاب در انگشتان پا می‌شوند که منجر به تورم و تغییر رنگ آن‌ها می شود که این شرایط می‌تواند چندین ماه ادامه داشته باشد.

بیماری "انگشتان کرونا" معمولاً پس از گذشت یک تا چهار هفته از زمان ابتلا به ویروس ایجاد می‌شود و می‌تواند منجر به تورم یا تغییر رنگ انگشتان پا شود.

طبق اطلاعات موجود، این علائم در اکثر موارد خفیف است و طی چند هفته پا‌ها به حالت عادی برمی گردند.

 yjc.ir/00VfH4

YjcNewsChannel

 

میوه‌ خشک، مفید‌ترین ماده غذایی برای مادران باردار

https://uupload.ir/files/6zte_%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87%E2%80%8C_%D8%AE%D8%B4%DA%A9.jpg

میوه‌ خشک، مفید‌ترین ماده غذایی برای مادران باردار

به نقل از العالم، میوه‌های خشک به خاطر ویتامین‌هایی که دارند یک ماده غذایی بسیاری مغذی برای زنان باردار و کودکان است.

میوه خشک در مقایسه با میوه‌های تازه، فیبر و آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

میوه خشک به خاطر آنکه حاوی مجموعه‌ای از مواد مغذی ضروری مانند مواد معدنی، ویتامین‌ها و آنزیم هاست و از بدن در برابر بسیاری از مشکلات محافظت می‌کند، یکی از غذا‌های اصلی و ضروری برای حفظ سلامت بدن است.

فیبر یکی از مهمترین مواد مغذی مورد نیاز برای خانم‌های باردار است که از طریق میوه‌های خشک تأمین می‌شود، زیرا تغییرات هورمونی در بارداری منجر به یبوست شده و با مصرف مکمل‌های آهن این مشکل تشدید می‌شود.

 yjc.ir/00VewF

YjcNewsChannel