درکنار غذا چه چیزهایی بخوریم؟

https://s6.uupload.ir/files/%D8%AF%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1_qxu7.jpg

درکنار غذا چه چیزهایی بخوریم؟

گوجه: افزایش هضم وجذب ویتامین های غذا

کاهو: کاهش پرخوری

جعفری: افزایش آرامش هنگام خوردن غذاو کمک به هضم آن

آجیل باعث چاقی نمی‌شود!

آجیل باعث چاقی نمی‌شود!

نشان می‌دهد که خوردن آجیل نه تنها وزن ما را افزایش نمی‌دهد بلکه می‌تواند باعث کاهش وزن شود!

همه چربی موجود در آجیل‌ها جذب بدن نمی‌شود و تحقیقات جدید نشان می‌دهد که میزان کالری آجیل‌ها 5 تا 30 درصد کمتر از برآوردهای قبلی است.

خوردن آجیل کالری سوزی ما را افزایش می‌دهد. چربی‌های غیراشباع و پروتئین موجود در آجیل‌ها میزان کالری سوزی بدن را افزایش می‌دهد.

به دلیل وجود پروتئین و فیبر در آجیل مدت زمان بیشتری احساس سیری می‌کنیم و همین باعث می‌شود کمتر بخوریم.

آلزایمر در طب سنتی چگونه درمان میشود؟

https://s6.uupload.ir/files/%D8%A2%D9%84%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%B1_56hg.jpg

آلزایمر در طب سنتی چگونه درمان میشود؟

با  زردچوبه  به جنگ آلزایمر بروید !

طبق تحقیقات زردچوبه خشک بیماری آلزایمر را درمان میکند ؛ به همین دلیل است که در هندوستان تنها 5% از مردم بالای 60 سال مبتلا به بیماری آلزایمر هستند ولی این درصد در کشورهای دیگر بسیار بیشتر است !

باخیساندن برنج ازشب قبل میتوانید سم آرسنیک موجود در آن را به حداقل برسانید

https://s6.uupload.ir/files/%D8%A8%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86_ls4t.jpg

باخیساندن برنج ازشب قبل میتوانید سم آرسنیک موجود در آن را به حداقل برسانید

دانشمندان هشدار داده اند،میلیون ها نفر از مردم،با روش معمول پخت و پز برنجشان درمعرض خطر آرسنیک قرار می‌دهند.