پاک ترین غذا است از نظر طب سنتی چیست؟

https://s6.uupload.ir/files/%D9%BE%D8%A7%DA%A9_%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_9fbd.jpg

پاک ترین غذا است از نظر طب سنتی چیست؟

 بعد از غذا هاضوم است (هضم کننده)

خرما سودای صالح تولید می کنند

مفید برای فقر آهن و کم خونی شدید است.

خرما با شیر رطوبت رسان خوبیست

خرما با آب برای رفع عطش خوب است

خرما با خیار همزمان چاق کننده ی خوبی است

شب ادراری علت سردی کلیه است با خرما و شکوفه خرما می توان کلیه ها را گرم کرد.

در بارداری و بعد از زایمان اگر رطب خورده شود فرزند بردبار و صبور می شود.

برای رفع انگل معده خرما ناشتا خوب است.

نکته؛

کسانی که خرما می خورند ودچار معده درد می شوند علت سردی معده است.

معده با روغن بادام تلخ روغن مالی شود.

کسانی که خرما می خورند و دچار خارش و جوش می شوند علت گرمی کبد است باید کبد خنک شود(یک تا ۳ عدد بیشتر میل نشود)

بعد از غذا یک قاشق سرکه میل شود

کاسنی و خرفه هم خنک کننده کبد هستند.

روغن صنعتی نظیر روغن های جامد و مایع عامل اصلی بسیاری از بیماریها هستند

https://s6.uupload.ir/files/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86_%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C_zd.jpg

روغن صنعتی نظیر روغن های جامد و مایع عامل اصلی بسیاری از بیماریها هستند

بهترین روغن ها

روغن کنجد

روغن زیتون

روغن دنبه

روغن شحم گاو

عناب و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی چیست؟

https://s6.uupload.ir/files/%D8%B9%D9%86%D8%A7%D8%A8_m4p9.jpg

عناب و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی چیست؟

#عناب_میوه_ضد_سرطان

آنتی‌اکسیدان عناب به پیشگیری و جلوگیری از پیشرفت سرطان کمک می‌کند, با توجه به مطالعات جدید، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ عناب از نظر طب قدیم ایران معتدل و بنا به اعتقاد ابوعلی سینا، کمی سرد است, عناب دارای خواص ضد سرطان است و خاصیت آنتی‌اکسیدان عناب به پیشگیری و جلوگیری از پیشرفت سرطان کمک می‌کند, با توجه به مطالعات جدید، عصاره عناب مهارکننده سلول‌های سرطان خون است.

عناب به‌ علت داشتن ویتامین C و خواص آنتی‌اکسیدانی بالا‌، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل, رشد تومور و سلول‌های سرطانی است. عناب میوه و داروی گیاهی مؤثری است که به افزایش وزن بدن کمک می‌کند, قدرت ماهیچه‌ها را زیاد کرده و قوه بدن را افزایش می‌دهد؛ در طب چینی این میوه در تقویت کبد و درمان کم‌خونی استفاده می‌شود؛ عناب برای سلامت کلیه‌ها و تقویت کبد سودمند است.

عناب مقوی کبد و صفرا است و کمک به درمان برخی از بیماری‌های کبدی می‌کند, مصرف عناب به‌طور معنی‌داری سطوح آنزیم‌های کبدی را کاهش می‌دهد, این آنزیم‌ها نشانگر آسیب بافتی هستند.

یافته‌های بافت‌شناسی نشان می‌دهند که این میوه اثرات محافظتی در برابر بیماری‌های کبدی دارد, عناب در درمان کبد چرب نیز مفید است,

مصرف شیرۀ انگور بصورت شربت یا بعنوان صبحانه بهترین علاج کمخونی است.

https://s6.uupload.ir/files/%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81_9wpq.jpg

مصرف  شیرۀ انگور بصورت شربت یا بعنوان صبحانه بهترین علاج کمخونی است.

شیره انگور بسیار مقویست و برای کودکانی که بر اثر بیماری یا جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفیدست.

میوه‌ای بسیار پرخاصیت است در طب سنتی کدام است؟

https://s6.uupload.ir/files/%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C_zndn.jpg

میوه‌ای بسیار پرخاصیت است در طب سنتی کدام است؟

از دانه و پیه و پوست آن گرفته تا برگ و ساقه  و ریشه درخت آن، همگی دارای خواص و ویژگی‌های خاصی هستند

بعد از میل نمودن انار، پوست انار را دور نیندازید و آن را خشک کنید و نگهدارید

از جوشانده‌ی پوست انار می‌توانید به عنوان دهانشویه استفاده کنید که لثه‌ها و دندان‌ها را محکم و پرزهای زبان را تمیز می‌کند

همچنین یکی از کاربردی‌ترین داروها جهت کاهش و رفع کامل عفونت دهان و دندان می‌باشد

همچنین از جوشانده‌ی پوست انار می‌توان جهت تنظیم کردن و بستن منافذ پوست استفاده کرد بدین صورت که  مقداری پنبه آغشته به جوشانده‌ی پوست انار را روی پوست بزنید و منتظر بمانید که خودش خشک شود

همچنین بعد از خشک کردن پوست انار می‌توان آن را پودر کرد و در یک ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کرد و هرگاه زخم عمیقی در پوست ایجاد شدجهت جلوگیری از خونریزی مقداری از آن را روی زخم بپاشید تا مانع خونریزی شود