معرفی سویق عدس
ترکیبات :
سویق عدس از تفت دادن آرد عدس یا عدس پودر شده بدست میآید.
خواص :
1 رفع تشنگی
2 مقوی معده
3 شفای هفتاد بیماری
4 برطرف کننده صفرا
5 کاهش دهنده فشار خون
6 قطع کردن خونریزی زنان پس از حیض
7 کنترل و درمان بیماری دیابت
8 افزایش اشک چشم و موثر در درمان خشکی چشم
9 موثر در برطرف شدن قساوت چشم و فاقد هرگونه مواد نگهدارنده
روش مصرف :
↫ سویق عدس را به روش عمومی مصرف انواع سویق یعنی خوردن دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک می توان مصرف کرد. البته برای رفع لکه بینی و بند آمدن خون حیض، ۳ قاشق غذاخوری به همراه مقداری پودر نبات مخلوط و به صورت ناشتا مصرف شود.
چای نعنا در طب سنتی چه فواید درمانی دارد؟
مصرف چای نعناع
و یا استشمام بوی نعناع
حافظه کوتاه و بلندمدت را
تقویت کرده و سطح هوشیاری را
به شدت افزایش می دهد.
حکیمانه ترین غذا از نظر طب بوعلی کدام غذا است؟
آبگوشت با گوشت گوسفند
بهترین نوشابه سکنجبین،سرکه شیره
بهترین نان نانهای سبوس دار مثل نان سنگک
بهترین روغن، روغن حیوانی، روغن زیتون و کنجد .
عـلل تـلخی دهـان در صـبح :
وجـود بـاکتری ها
مـشکلات کـبدی
سـینوزیت
اسـیدی شـدن مـری
دوش آب سرد، متابولیسم بدن را افزایش میدهد سیستم ایمنی بدن را هم فعال میکند.
سرما میتواند به کاهش استرس و تسکین علائم افسردگی کمک کند.