قبل ازخواب بستنی نخورید

https://s6.uupload.ir/files/%D9%82%D8%A8%D9%84_%D8%A7%D8%B2%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8_3bb3.jpg

قبل ازخواب بستنی نخورید

بستنی سرشارازچربی است ومطمئناً نمی توانیدقبل ازخواب چیزی ازآن چربی هارابسوزانیدوچاق میشویدهمچنین خوردن موادغذایی باقند بالاقبل از خواب،موجب کابوس می شود

شنبلیله چه فواید درمانی در طب تبریزی دارد؟

https://s6.uupload.ir/files/%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%87_5t6n.jpg

شنبلیله چه فواید درمانی در طب تبریزی دارد؟

اگر به دنبال گیاهی با خواص ضددرد، ضدالتهاب، مقوی قلب، صفراآور، کاهش دهنده کلسترول، چربی خون و فشار خون هستید گیاهی از خانواده این گیاه شنبلیله نام دارد . البته با توجه به اینکه بافت گیاه شنبلیله سفت و سخت می باشد باید برای مصرف ، ان را با آسیاب پودر و سپس استفاده کنید و از خاصیت های ان شگفت زده شوید.

مضرات مصرف زیاد بادمجان چیست؟

https://s6.uupload.ir/files/%D9%85%D8%B6%D8%B1%D8%A7%D8%AA_fxu6.jpg

مضرات مصرف زیاد بادمجان چیست؟

سردرد

بواسیر

درد پهلو

چشم درد

جوش های دهان

زرد شدن پوست

بهتر است با گوشت پخته شود تا برای بدن مفید باشد

خوردن آن با سرکه موجب یبوست میشود

چرا از نظر طب سنتی برنج را آبکش نکنیم؟

https://s6.uupload.ir/files/%DA%86%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%B2_73pw.jpg

چرا از نظر طب سنتی برنج را آبکش نکنیم؟

وقتی برنج جوشانده شده  و آب آن دور ریخته میشود، فقط یک بیستم ویتامین B1 در برنج باقی میماند

پخت برنج به روش کته کردن موجب میشود که ویتامین B1 آن باقی بماند

عوارض کمبود ویتامین B1

کمبود ویتامین B1 سبب بی اشتهایی ،ضعف عمومی و اختلال در هماهنگی عضلات ،بی حوصلگی و بیقراری ،عصبانی شدن سریع و ضعف ساقها و از دست دادن حساسیت پوست،لاغری و نقصان درجه حرارت بدن، یبوست وتنبلی روده میشود

‍ آووکادو بخورید تا از خطر ابتلا به بیماری قلبی بکاهید !

https://s6.uupload.ir/files/%D8%A7%D9%88%D9%88%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%88_tm6c.jpg

آووکادو بخورید تا از خطر ابتلا به بیماری قلبی بکاهید !

خوردن آووکادو دوبار یا بیشتر در هفته، میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را یک‌پنجم کاهش دهد. طبق پژوهش جدید، خوردن آووکادو دوبار یا بیشتر در هفته، می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را یک‌پنجم کاهش دهد. محققان متوجه وجود ارتباط میان مصرف چربی‌های سالم و سلامت قلب شدند و دریافتند کسانی که اغلب آووکادو مصرف کرده‌اند در مقایسه با آنان‌ که نکرده‌اند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در آن‌ها، ۲۱ درصد کاهش یافته است

به‌علاوه، جایگزینی روزانه نیم‌وعده مارگارین (کره گیاهی)، کره حیوانی، تخم‌مرغ، ماست، پنیر یا گوشت فراوری‌شده با همان مقدار آووکادو، به ۱۶ تا ۲۲٪ کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی منجر شده است.