خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی


https://s2.uupload.ir/files/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5_%D9%88_%D9%85%D8%B2%D8%A7%D8%AC_8bh5.jpg

خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی

مزاج آن معتدل است.

شربت لعابدار آن برای بهبود سرفه‌های خشک و نرمی گلو و حنجره  توصیه می‌شود.

شربت تخم ریحان همچنین برای خنکی، لینت مزاج و بهبود وضعیت گوارش مناسب است.

برای رفع التهاب مجاری ادرار، مصرف تخم ریحان توصیه می‌شود.

تخم ریحان مقوی قلب و مغز (دل و دِماغ) است.

مقوی دهانه و بافت معده است و در دراز مدت موجب بهبود گوارش و کاهش برگشت غذا به مری یا ترش‌کردن می‌شود.

معتدل‌کننده مزاج و پادزهر برخی سموم بوده و در گذشته برای درمان سوزاک، اسهال خونی و اسهال مزمن به کار می‌رفته است.

#رفع_خستگی

https://s2.uupload.ir/files/%D8%A2%D9%84%D9%88_%D8%AE%D8%B4%DA%A9_hvj7.jpg

#رفع_خستگی

آلو خشک بخورید تا خسته نشوید

مصرف آلو خشک بخصوص در زنان حالت کسلی و خستگی روزانه را رفع کرده و کم خونی را درمان می کند

#شیرین_بیان

https://s2.uupload.ir/files/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86_lvdt.jpg

#شیرین_بیان

 درمان اختلالات گوارشی،بویژه نفخ، کندی هضم غذا،زخم معده، ورم معده ومشکلات روده

توجه: مبتلایان به فشارخون بالادرمصرف آن احتیاط کنند .

با مصرف چای گلپر باهوش شوید !️

https://s2.uupload.ir/files/%D8%A8%D8%A7_%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81_%DA%86%D8%A7%D8%A8_nz80.jpg

با مصرف چای گلپر باهوش شوید !

علت کم حافظگی غلبه سردی به مغز می‌باشد که گلپر باعث می‌شود این سردی از بین برود. و پس از مصرف به طور محسوس حس خواهید کرد که حافظه بهتری نیز دارید