خواص و مزاج تخم ریحان در طب سنتی
مزاج آن معتدل است.
شربت لعابدار آن برای بهبود سرفههای خشک و نرمی گلو و حنجره توصیه میشود.
شربت تخم ریحان همچنین برای خنکی، لینت مزاج و بهبود وضعیت گوارش مناسب است.
برای رفع التهاب مجاری ادرار، مصرف تخم ریحان توصیه میشود.
تخم ریحان مقوی قلب و مغز (دل و دِماغ) است.
مقوی دهانه و بافت معده است و در دراز مدت موجب بهبود گوارش و کاهش برگشت غذا به مری یا ترشکردن میشود.
معتدلکننده مزاج و پادزهر برخی سموم بوده و در گذشته برای درمان سوزاک، اسهال خونی و اسهال مزمن به کار میرفته است.
#رفع_خستگی
آلو خشک بخورید تا خسته نشوید
مصرف آلو خشک بخصوص در زنان حالت کسلی و خستگی روزانه را رفع کرده و کم خونی را درمان می کند
#شیرین_بیان
درمان اختلالات گوارشی،بویژه نفخ، کندی هضم غذا،زخم معده، ورم معده ومشکلات روده
توجه: مبتلایان به فشارخون بالادرمصرف آن احتیاط کنند .
با مصرف چای گلپر باهوش شوید !️
علت کم حافظگی غلبه سردی به مغز میباشد که گلپر باعث میشود این سردی از بین برود. و پس از مصرف به طور محسوس حس خواهید کرد که حافظه بهتری نیز دارید