سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

پنج ماده غذایی که مصرف آنها سبب افزایش هوش میشود

http://uupload.ir/files/ee4f_%D9%BE%D9%86%D8%AC_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87.jpg

پنج ماده غذایی که مصرف آنها سبب افزایش هوش میشود

انبه

ماهی

شکلات

تخم مرغ

سیب زمینی

مصرف ته دیگ های سوخته خطر ابتلا به « سرطان مری و معده » را افزایش میدهد

http://uupload.ir/files/2u3x_%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81.jpg

مصرف ته دیگ های سوخته خطر ابتلا به « سرطان مری و معده » را افزایش میدهد

بعلاوه این مواد خشک، خراشها و التهاباتی به دیواره مری و معده وارد میکنند که خود عامل افزایش ابتلا به سرطان است

Dr_Health

خوراکی پرطرفدار ایرانیان؛ قاتل کبد

خوراکی پرطرفدار ایرانیان؛ قاتل کبد

یکی از خوراکی‌هایی که بین ایرانیان طرفداران بسیاری دارد و به اشکال متفاوت در طبخ غذاها استفاده می‌شود، برنج است.

متخصصان طب سنتی، برای کاهش عوارض منفی این غذا افزودن برخی ترکیبات را پیشنهاد کرده‌اند که از خاصیت‌ چاق‌کنندگی آن کم می‌کند.

چون سرد و تر است، چاق می‌کند

وقتی مزاج غذایی سرد و تر باشد، مصرف آن‌ها باعث چاقی خواهد شد. برنج چنین مزاجی دارد. این ماده غذایی انباشتی از نشاسته است که باعث چاقی می‌شود. درواقع برنج یکی از عوامل اصلی چاق شدن و ابتلا به کبدچرب محسوب می‌شود.

شوید و میخک، اصلاح‌کننده سردی برنج

افزودن شوید، سبزی‌پلو، زیره، زعفران یا میخک به برنج باعث اصلاح مزاج این ماده خوراکی شده و کمتر باعث چاقی می‌شود؛ چون مزاج سرد آن با افزودن ادویه‌هایی با مزاج گرم و خشک گرفته می‌شود.

زیره علاوه بر کاهش سردی برنج، باعث کاهش نفخ شده و به هضم بهتر غذا کمک می‌کند، عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد و در سوخت‌وساز چربی نقش موثری دارد. میخک هم باعث کاهش دردهای عصبی و همچنین کاهش دردهای گوارشی و کولیک می‌شود.همچنین افزودن سبوس به برنج هم در کاهش خاصیت چاق‌کنندگی برنج موثر است

برنج را با خورش‌های گرم بخورید

اگر جزو افرادی هستید که تمایلی به افزودن زیره و میخک به برنج ندارید، بهتر است بیشتر برنج را به صورت مخلوط سبزیجات مصرف کنید.

می‌توانید بسته به نوع خورش با افزودن ادویه مناسب با مزاج گرم و خشک، مزاج برنج را اصلاح کنید.

مثلا به خورش قیمه یا قیمه بادمجان حتما زعفران یا زردچوبه و دارچین و به خورش قورمه سبزی، فلفل سیاه اضافه کنید.

منبع: مشرق

بعد از ورزش شیر بنوشید

بعد از ورزش شیر بنوشید

پژوهشگران کانادایی اعلام کردند نوشیدن دو لیوان شیر پس از ورزش، به سوزاندن بیشتر چربی و افزایش حجم ماهیچه ای کمک  می کند.

محققان دانشگاه مک مستر در همیلتون ایالت اونتاریو، 56 مرد 18 تا 30 سال را طی یک دوره 12 هفته ای بررسی کردند. برای این افراد برنامه ورزشی بلند کردن وزنه، طی پنج روز در هفته ارایه شد.

شرکت کنندگان در این مطالعه به سه گروه تقسیم شدند:

گروه اول) پس از ورزش، دو لیوان شیر کم چربی مصرف کردند.

گروه دوم) پس از ورزش، نوشیدنی سویا (با همان میزان پروتئین و انرژی موجود در شیر) مصرف کردند.

گروه سوم) پس از ورزش، نوشیدنی کربوهیدراتی مصرف کردند.

 بعد از 12 هفته معلوم شد گروهی که شیر نوشیده بودند، حدود یک کیلوگرم چربی و گروهی که کربوهیدرات مصرف کرده بودند، نیم کیلوگرم چربی از دست داده بودند. این در حالی است آنهایی که نوشیدنی سویا خورده بودند، چربی از دست نداده بودند.

در عین حال گروهی که شیر نوشیده بودند، در مقایسه با آنهایی که سویا مصرف کرده بودند 40 درصد یا 1135 گرم به حجم ماهیچه ای خود افزوده بودند.

علاوه بر این گروهی که شیر مصرف کرده بودند، 36 درصد یا 1500 گرم حجم ماهیچه ای بیشتر نسبت به گروه مصرف کننده نوشیدنی کربوهیدرات پیدا کرده بودند.

اینکه برای چربی سوزی و متناسب تر به نظر آمدن به چه میزان فعالیت ایروبیک نیاز دارید، بستگی به متابولیسم، وزن، و رژیم غذاییتان دارد. برای به دست آوردن آن اندام متناسب بدنسازی هم بسیار مهم است. بدنسازی علاوه بر این به مستحکم شدن استخوانهایتان نیز کمک میکند و باعث می شود در سنین پیری دچار مشکل نشوید. متخصصین توصیه می کنند که بهتر است دو تا سه روز در هفته از این تمرینات استفاده کنید .

نشانه های کمبود ویتامین

http://uupload.ir/files/9wt1_%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C.jpg

نشانه های کمبود ویتامین

احساس خستگی "B2

افسردگی "D

ریزش موی شدید "B

اختلالات دید شبانه "A

بی اشتهایی "B

حالت تهوع ، یبوست  "B12

سردرد و سر گیجه "B3

بی خوابی "B5

خبرگزاری صداوسیما

iribnews