چرا کودکتان باید ورزش کند؟
داشتن عضلات و استخوانهای محکمتر
داشتن بدن منعطفتر
احتمال پایین ابتلا به اضافه وزن
خطر پایین ابتلا به دیابت نوع دوم
فشار خون و کلسترول خون پایینتر
داشتن دید بهتر نسبت به زندگی و امید بالاتر
بیماری روماتیسم و کاهش درد در طب ایرانی
عامل اصلی اکثر بیماری ها سردی در بدن است، مخصوصا سردی در استخوان که موجب درد استخوانی می شود و بابد سعی کنیم گرما دهی به بدن را زیاد کنیم.
هم موضعی هم خوراکی.
۱- موضعی: که از طریق مالش درمانی، روغن گرمی مثل روغن سیاهدانه را در موضع درد مالش دهیم، طوری که پوست گرم و منافذ پوست باز تا از طریق منافذ پوست روغن به مفاصل و استخوان برسد (در روز حداقل ۵ بار و هر بار چند دقیقه)
۲- از طریق خوراکی
دو تا کار باید انجام بدیم چه بخوریم که گرمای بدن افزایش یابد مثل گردو، خرما، مویز، گوشت گوسفند یا شتر و مهمتر از همه مقداری سیاهدانه را نیمکوب کرده با عسل مخلوط در روز چند بار ناشتا، ظهر و عصر یک قاشق میل کنند.
اما چه نخوریم و حایگزینش چیه؟
مواد سرد مجاز مثل لبنیات و گوشت گاو، خیار، گوجه و... میل نکنند و نیاز به کلسیم استخوانها را با مواد گرمی مثل انجیر یا پودر سنجید تامین کنند
در نهایت اگر هوس ماست یا دوغ کردند، با مصلح آن مثل پودر نعنا میل کنند
نکته پایانی: یکی از عوامل هم ایجاد این بیماری کم تحرکی هم می باشد، پس ورزش و پیاده روی در روز نیم ساعت فراموش نشود، تا قدری عرق کرده در واقع این امر هم نوعی گرما بخشی به بدن است » م م »
اشتباهات_آشپزی | استفاده از روغن نامناسب
همه روغنهای پخت و پز کارکرد یکسانی ندارند. بعضی از روغنها برای سرخکردن در دمای بالا مناسب هستند. در حالیکه برخی دیگه اگه در دمای بالا استفاده بشن، طعمی ترش به خودشون میگیرند.
مثلا روغن زیتون خالص رنگ تیرهتر و طعم قویتری داره و برای تهیه سس و تفت دادن در دمای پایین خوبه، با این حال، استفاده از روغن زیتون برای دماهای بالاتر از ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۱ درجه سانتیگراد) مناسب نیست.
روغنهای گیاهی مثل روغن آفتابگردان هم برای سرخکردن، برشتهکردن و پختن مناسبه.
روغن ذرت هم ملایمتر هست و برای پخت، برشتهکردن و سرخکردن عمقی ازش استفاده میشه.
روغن کانولا از گیاه کلزا به دست میاد و میشه از اون برای پخت، کبابکردن، سرخکردن و تفتدادن استفاده کرد.