خواص دارویی و درمانی زنجبیل
زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.
TasnimNews
6 فایدهی جالب بادمجان برای سلامتی
بادمجان صیفی پُرطرفداری است که کاربردهای زیادی در آشپزی دارد. بادمجان سرشار از مواد مغذی است که بینهایت برای سلامتی مفیدند. این صیفی متنوع به روشهای گوناگون طبخ و آماده میشود. برای بهره بردن از خواص این سبزی پرخاصیت بهتر است آن را به صورت سرخ کرده مصرف نکنید.
بادمجان کم کالری و پُر فیبر است که باعث میشود برای کاهش وزن مفید باشد. این صیفی با فیبر زیادی که دارد احساس سیری به شما میدهد و از کالری مصرفیتان میکاهد. شاخص گلیسمی پایین بادمجان باعث میشود غذای مفیدی برای دیابتیها باشد چون باعث افزایش ناگهانی قند خون نمیشود
TasnimNews
منع گرفتن روزه بدون سحری
گرفتن روزه بدون سحری نشان از قوی بودن، بنیه داشتن و قدرت بدنی بالا نیست !
براساس تحقیقات انجام شده آسیب های جدی به کلیه ها یکی از عوارض روزه بدون سحری است!!!
مزایای مصرف برنج بهمراه سبزیجات درمقایسه با مصرف برنج به تنهایی:
منبع غنی فیبر
جلوگیری از افزایش سریع قندخون
جلوگیری از افزایش کلسترول و فشارخون
جلوگیری از سرطان
برای فرار از گرما هرگز سر را خیس نکنید
میدونستید ریختن آب روی سر نه تنها مانع گرمازدگی نمیشود بلکه سردرد را هم به درد گرما اضافه میکند! بجای این کار پاهایتان را با آب خنک شستشو دهید.
طب الائمه