سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

خواص دارویی و درمانی سماق برای سلامتی

http://uupload.ir/files/1uwg_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C_%D9%88.jpg

خواص دارویی و  درمانی سماق برای سلامتی

سماق خواص و فواید بی نظیری برای سلامت بدن دارد، همچنین مصرف سماق برای مبارزه با میکروب، مبارزه با سرطان و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.

تحقیقات نشان داده است که سماق می تواند اثر قدرتمندی روی کنترل قند خون، سلامت قلب، پیش گیری از بیماری ها و حتی تسکین درد ، ، لاغری و  اثر بخشی بر روی پوست و مو  داشته باشد.

tebyanonline

اصول_تغذیه_در_پاییز۱

اصول_تغذیه_در_پاییز۱

پاییز فصل غلبه سودا(خشکی و سردی)بر جسم و ذهن انسان است

پیشنهاد می کنیم از مواد غذایی سودا زا پرهیز کنید

مثل گوشت گاو، چای سیاه، غذاهای فریز شده و مانده و .....

 اصول_تغذیه_در_پاییز۲

در فصل پاییز خلط سودا در بدن ما افزایش پیدا می کند که موجب آشفتگی ذهنی و روحی فراوانی می شود.

مصرف مداوم گلاب، بهارنارنج ، زعفران دمنوش_به_سیب_ویژه (دارای دارچین و غنچه گل محمدی) در انواع نوشیدنی ها از غلبه سودا بر جسم و ذهنمان جلوگیری می کند

 اصول_تغذیه_در_پاییز۳

برنج سفید یکی از علت های اصلی بروز یبوست می باشد

برای جلوگیری یا درمان یبوست از برنج_قهوه_ای یا  سبوس دار استفاده کنید، یا زمان پخت برنج کمی سبوس نرم برنج به ازای هر نفر یک قاشق چای خوری اضافه کنید

 اصول_تغذیه_در_پاییز ۴

مصرف عدس را در فصل پاییز به حداقل برسانید، عدس یکی از مواد غذایی سودازا است، سعی کنید از نخود آب که یکی از غذاهای بسیار مفید در فصل پاییز بشمار می رود بیشتر استفاده کنید.

اصول_تغذیه_در_پاییز ۵

یکی از بدترین رفتارها در فصل پاییز، خوابیدن هنگام غروب آفتاب ( تغذیه ی نامناسب روحی) می باشد که در طب باستانی ایران به خواب_هلاکت معروف است، خواب در هنگام غروب سودا را در بدن افزایش می دهد و موجب بد خلقی فرد می شود

 اصول_تغذیه_در_پاییز ۶

از مصرف گوشت گاوی در فصل پاییز خودداری کنید، گوشت گاو یکی از مهمترین غذاهای سودازا به شمار می رود، پیشنهاد می کنیم نهایتا هر ده روز یک وعده آبگوشت با گوشت گوسفندی استفاده کنید و از مصرف روزانه گوشت قرمز پرهیز کنید

اصول_تغذیه_در_پاییز ۷

بهترین ماده غذایی که در فصل پاییز هم دفع سودا می کند و هم پیشگیری از غلبه سودا عسل است، عسل_طبیعی سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می کند، پیشنهاد می کنیم از عسلی استفاده کنید که زیر ۳۰ درجه حرارت دیده باشد تا آنزیم های مفید آن از بین نرفته باشد(روزانه دو قاشق غذاخوری)

اصول_تغذیه_در_پاییز ۸

استفاده از انواع لبنیات را در فصل پاییز کاهش دهید، تمامی انواع لبنیات دارای طبع سرد بوده و در فصول سرد سیستم ایمنی بدن را در برابر انواع بیماری های سرد ضعیف می کنند، برای تامین کلسیم و املاح مورد نیاز بدن خود از ارده و شیره(طبیعی و سالم) : انگور توت انجیر خرما  سه_شیره چهارشیره  بادام و انجیر و برگه_انجیروهلو کشمش مویز  که طبع گرمی دارند استفاده کنید.

خواص انواع کلم در درمان بیماری ها

http://uupload.ir/files/38wt_%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5_%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9.jpg

خواص انواع کلم در درمان بیماری ها

سبزیجات برگ‌دار برای پوست عالی هستند و کلم از این قضیه استثنا نیست. کلم، یک آنتی‌اکسیدان قوی است. این آنتی‌اکسیدان، مسئول سم‌زدایی کبد است و  برای پوست هم مفید است زیرا سم‌ها را دفع‌می‌کند. اگر سم‌ها در خون جمع‌شوند باعث تیرگی و جوش‌زدن پوست می‌شوند.

مقدار زیاد ویتامین C موجود در این سبزی، پوست را جوان نگاه‌داشته و فرآیند پیری را به تعویق می‌اندازد، هم چنین تحقیقات جدید نشان‌می‌دهد مصرف کلم، مخصوصا کلم‌های قرمز، می‌تواند از آلزایمر جلوگیری‌کند. ویتامین K که در کلم به‌وفور یافت می‌شود مسئول این کار است.

tebyanonline

عوارض شستن صورت با صابون

http://uupload.ir/files/r8i_%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6_%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D9%86.jpg

عوارض شستن صورت با صابون

بهتر است برای شستشو و تمیز کردن پوست، ترکیب های غیرصابونی را به کار برید حتی  برای شستشوی روزانه صورت و آرایش هم بهتر است از صابون استفاده نکنید زیرا صابون ها pH مناسبی ندارند و با چربی های پوست که به صورت نمک های اسیدی در پوست وجود دارد، ترکیب می شوند و باعث برداشتن چربی های پوست و آسیب پوست می شوند.

Tebyanonline

فواید باورنکردنی پوست پرتقال

http://uupload.ir/files/guaf_%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF_%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1.jpg

فواید باورنکردنی پوست پرتقال

پوست پرتقال از آزاد شدن هیستامین جلوگیری می کند ، هیستامین مواد شیمیایی است که باعث حساسیت می شود.

پوست پرتقال مزه تلخی دارد و  نمی توان آن را به تنهایی مصرف کرد. اما می توان با استفاده از کمی شکر و یا عسل آن را شیرین کرده و مصرف کرد و یا آن را رنده کرد و در برخی از غذاها و یا نوشیدنیها ،سس سالاد و یا برخی دم کرده های گیاهی استفاده کرد.

tebaynonline