ایام بهارخوردن کاهو وسکنجبین را از قلم نیندازید !
کاهو سرد و سکنجبین طبع میانهای دارد و برای آنهایی که در ایام بهار به وفور تنقلات و شیرینی با طبع گرم خوردهاند بسیار لازم و تعدیلکننده مزاج است.
ایام بهار به دلیل خاصیت هوا و غلیظ شدن خون انسان برای رقیق شدن خون و رهایی از رخوت و سستی از این ماده غذایی استفاده می کنند
آب رو اینجوری بخور که دیرتر تشنه بشی!
هوشمندانه آب بخورید
وقتی به آب دانهچیا، تخم شربتی یا خاکشیر اضافه کنید، این مواد در خودشون آب جذب میکنند و در واقع انگار شما مقدار بیشتری آب خوردید، درنتیجه دیرتر تشنه میشید.
با خوردن دانهچیا و تخم شربتی به خاطر فیبر زیادی که دارند حتی دیرتر گرسنه میشید!
#مضرات_پاستیل
پاستیل نه استخوان ساز است
و نه غضروف ساز ، پاستیل پر از
افزودنیو اسانس است و دشمن
کبد کودک بوده و باعث بیش
فعالی کودک می شود.
مصرف صبحانه وافزایش طول عمر
مصرف صبحانه باعث کنترل وزن ، کاهش خطر ابتلا به بیماری های مختلف و ایجاد عادت های غذایی سالم و اجتناب از عادت های ناسالم مثل مصرف سیگار و نوشیدنی های الکی میشود ؛ در نتیجه باعث سالم ماندن بدن و افزایش طول عمر میشود
خـواص ارده در طب ایرانی
درمـان سـردی مـزاج
کـاهش کـلسترول
تـقویت حـافظه
انـرژی زا
درمـان اخـتلالات کـبد و کـلیه