از دیدگاه طب سنتی، مصرف گوشت به صورت زیاد برای برخی از افراد، ممنوعیت دارد. مثلاً:
افرادی که دمویمزاج یا مزاج گرم و تر دارند، نباید در مصرف گوشت زیادهروی کنند. داشتن بدن سرخ و برافروخته، فشارخون بالا، تعریق زیاد، گرمایی بودن و احساس طعم شیرین در دهان، از ویژگیهای این دسته از افراد است.
آن دسته از بیمارانی که به اختلال حافظه،
پرخونی (هموگلوبین بالا)،
درد مفاصل و... مبتلا هستند، نیز نباید بیش از اندازه گوشت مصرف کنند.
بیشتر بخوانید:
https://article.tebyan.net/388106