سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

توصیه‌ها و نکات تغذیه‌ای در شب چله

http://uupload.ir/files/6vpo_%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87_%D9%87%D8%A7.jpg

توصیه‌ها و نکات تغذیه‌ای در شب چله

 در این شب یا شام نخورید و یا شامی سبک که چندان چرب نباشد برای خود یا مهمانانتان در نظر بگیرید.

سعی کنید به‌جای آجیل شور از آجیل‌های شیرین که حاوی مویز، توت و انجیر خشک نیز باشند،استفاده کنید.

هندوانه را خیلی کم، در ابتدای میهمانی و پیش از غذا مصرف کنید.

سالمندان و افراد سردمزاج یا مبتلایان به بیماری‌های دارای طبیعت سرد مانند مشکلات گوارشی چون ریفلاکس، نفخ یا بدهضمی، کم‌کاری تیروئید، کبد چرب، افسردگی‌ها و... کمتر خوراکی سرد مصرف کنند.

بهتر است لبو را باکمی از آب آن میل نمایید تا خاصیت ملین بودن آب لبو از ایجاد یبوست جلوگیری کند.

مصرف پرتقال پس از شام، می‌تواند موجب نفخ شود.

پس از شام میوه نخورید و یا نیم تا یک ساعت پس از شام، از سیب یا انار شیرین استفاده کنید.

افراد دیابتی هم می‌توانند به‌اندازه معمول و با محدود کردن مصرف میوه‌ها و غذاهای دیگر، انار شیرین بخورند.

استفاده از نوشیدنی‌هایی چون چای با هل یا دارچین یا زعفران، دم‌نوش نعنا باکمی نبات، معجون شیر بادام با عسل و.و. از نوشیدنی‌های مناسب شب یلدا به حساب می‌آیند.

این روزها که انسان‌ها هرچه بیشتر به سمت غار تنهایی خود و سرگرم شدن در دنیای مجازی پیش می‌روند به پا داشتن و حفظ آیینی چون شب یلدا فرصتی است برای باهم بودن و بازآموزی سنت‌ها و آموخته‌های فرهنگی چون صله‌رحم و احترام و دیدار بزرگ‌ترها. چه خوب است که این فرصت‌ها را قدر بدانیم و چندان هم درگیر چندوچون خوراکی های شب یلدا و تجملات مهمانی نشویم.

iribguilanpr

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.