مزایای نوشیدن آب زنجبیل، قبل از صبحانه:
کاهش دردمفاصل
بهبودگردش خون
بهبودفرایند هضم
کنترل احتباس مایعات
جلوگیری از پیری زودرس
تقویت سیستم ایمنی بدن
جلوگیری ازگرفتگی عضلات
ShahraraNews
کمخونی به طور کلی دو علت عمده ناشی از بیماریها و کمبود مواد مغذی دارد.
کمخونی به دو گروه کمخونی ناشی از فقر آهن و کمخونی ناشی از کمبود اسیدفولیک و B12 تقسیم میشود.
زنان بیشتر درگیر کمخونی ناشی از فقر آهن هستند و از طریق مصرف برخی از مواد غذایی میتوان جذب آهن در بدن را افزایش داد البته باید توجه داشت که آهن موجود در منابع غذایی گیاهی نسبت به آنها منابع غذایی حیوانی کمتر جذب بدن میشوند. به طور مثال آهن موجود در اسفناج جذب آن در دستگاه گوارش کمتر از آهن موجود در جگر و گوشت قرمز است.
بالاترین میزان آهن در مواد غذایی حیوانی در جگر گوسفند، گوشت قرمز،گوشت مرغ و ماهی است همچنین حبوباتی مثل عدس و لوبیا دارای آهن بوده و جذب بیشتر از آهن اسفناج و جعفری در بدن صورت میگیرد.
در صورتی که افراد میخواهند جذب آهن در بدن خود را افزایش دهند باید مصرف سبزیجات دارای آهن را با مواد غذایی حاوی ویتامین C مدنظر قرار دهند به طور مثال اسفناج، جعفری یا حبوبات را با لیموترش استفاده کنند همچنین فلفلدلمهای نیز منبع غنی از ویتامین C است.
لبنیاتی همچون ماست و شیر را باید حداقل با فاصله دو ساعته از مواد غذایی حاوی آهن استفاده کرد. همچنین مواد غذایی کافئیندار همچون چای و قهوه تا 50 درصد جذب آهن را در بدن کاهش میدهد بنابر این رعایت فاصله غذایی این مواد نیز باید در نظر گرفته شوند.
حرارت نیز در برخی از مواد غذایی سبب افزایش جذب آهن آن میشود که اسفناج پخته یکی از مواد توصیه شده در این زمینه به شمار میرود.
Manizhe fitness
هنگام خانه تکانی سالاد_جعفری_واسفناج بخورید
سبزیها حاوی فیبر هستند و شما را پرانرژی نگه میدارند.
جعفری و اسفناج، آهن دارند و خستگی را کاهش می دهند.
خبرگزاری صداوسیما
iribnews
اگر بدانید که مرﺩم به یک سر درد معمولى خود هزاﺭان بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگراﻥ نخواهید شد که ﺩرباره شما چه فکرى مى کنند
دیل کارنگى
loulemancity
به گزارش steptohealthزنجبیل؛ این گیاه پرقدرت، برای حفظ سلامت دستگاه گوارش شما نیز بسیار مفید بوده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند.
علاوه بر این شما می توانید زنجبیل را به خاطر غلظت بالای آنتی اکسیدان های آن، برای جلوگیری از آسیب سلولی و حذف سموم، به رژیم غذایی تان اضافه کنید.
جالب تر این که، نوشیدن آب زنجبیل با معده خالی و در اوایل صبح ۷ مزیت عمده سلامتی به همراه خواهد داشت:
کاهش درد مفاصل: زنجبیل یک درمان طبیعی برای کاهش درد عضلانی و مفصلی است. اجزای اصلی زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی و ضد درد هستند و مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری های التهابی از جمله آرتریت روماتوئید پیشنهاد می شود.
جلوگیری از گرفتگی عضلات: افرادی که مستعد ابتلا به گرفتگی عضلانی هستند، آب زنجبیل را به عنوان یک درمان طبیعی و ایمن می توانند استفاده کنند. زنجبیل حاوی مواد و املاح معدنی است که منجر به تنظیم سطح الکترولیت بدن می شود و از گرفتگی عضلات پیشگیری می کند.
جلوگیری از پیری زودرس: با توجه به مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی، آب زنجبیل یک نوشیدنی مناسب برای مقابله با اثرات منفی رادیکال های آزاد بر روی بافت های شماست. این مواد مانع آسیب سلولی و جلوگیری از بیماری های مزمن مانند سرطان، آلزایمر و آرتروز می شود و به تقویت سلامت پوست کمک می کند.
بهبود گردش خون: منیزیم، پتاسیم و روی موجود در آب زنجبیل منجر به تنظیم فرایندهای التهابی می شود که مسبب مشکلات گردش خون هستند. این نوشیدنی همچنین سطح کلسترول را در شریان ها کاهش می دهد و به حفظ سلامت قلب کمک می کند.
بهبود فرایند هضم: افرادی که هر روز آب زنجبیل را با معده خالی مصرف می کنند، مشکلات گوارشی کمتری دارند. زنجبیل حاوی فیبر است؛ ماده ای مغذی که سبب بهبود حرکات روده، کاهش یبوست، کاهس اسید معده و بهبود نفخ می شود.
کنترل احتباس مایعات: خواص دیورتیک و ضد التهابی زنجبیل، منجر به مقابله با احتباس مایعات در بدن می شود. مصرف روزانه آب زنجبیل منجر به از بین رفتن مایعات در بافت ها شده و سطح انرژی را برای جلوگیری از خستگی افزایش می دهد.
تقویت سیستم ایمنی بدن: مصرف روزانه آب زنجبیل یک راه عالی برای به دست آوردن مواد مغذی است که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. آب زنجبیل منجر به تحریک تولید آنتی بادی هایی می شود که با اثرات مضر میکروارگانیسم ها و باکتری ها مقابله می کنند. نوشیدن آب زنجبیل با معده خالی همچنین منجر به جلوگیری از عفونت های ادراری، سرفه و سرماخوردگی، عفونت واژن، بیماری های خود ایمنی و ... می شود.
Manizhe fitness