سالم بمانید
سالم بمانید

سالم بمانید

کیفیت_گلاب

کیفیت_گلاب

در گلاب دو گونه تقلب ممکن است:

حالت اول آنکه اصل گلاب طبیعی باشد اما عیار آن پایین تر از آنچه عنوان میشود باشد.در این حالت تنها مشکلی که برای مصرف کننده وجود دارد آنست که نتیجه مورد نظر از مصرف گلاب حاصل نمی شود و باید دوز بیشتری از آن را تاحصول نتیجه استفاده نماید.

حالت دوم آنکه کلا گلاب از مواد شیمیایی درست شده باشد؛متاسفانه امروزه در بازار محصولاتی با عنوان گلاب به فروش می رسد که حاصل مخلوط اسانس های شیمیایی و آب است.این اسانس ها که عمدتا از چین و پاکستان و برخی کشور های اروپایی وارد می شوند، در آب حل شده وترکیبی کاملا مشابه با گلاب با همان عطر و طعم وحتی بهتر از گلاب واقعی وطبیعی می سازد.این محصولات نه تنها خاصیت گلاب را ندارند بلکه موجب بروز برخی بیماریها ومشکلات همچون نازایی و عقیم شدن می گردند.

[قلی پور]

gologolab_kashon

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.